ČENING TEJTUM OSVAJA BEVERLI HILS

Čening Tejtum je na pravom putu da se od običnog holivudskog lepotana pretvori u vrsnog glumca…

Još jedan od brojnih znakova njegovog napretka je i činjenica da se upravo preselio u svoj novi luksuzni dom na Beverli Hilsu. Njegova nova vila koja ima interesantni stil koštala je 6 miliona dolara. Nekada je bila u vlasništvu Keri Fišer, koju verovatno više ljudi prepoznaje po njenoj ulozi Princeze Leje, a pre nego što je kupio zgodni Tejtum, bila je u vlasništvu Roberta Snajdera koji je tokom 2011.godine kupio po ceni od skoro 4.5 miliona dolara.

Ova vila ima šest spavaćih soba i kupatila, a smeštena je u centru ograđenog imanja koje meri 1 hektar i koje je predivno uređeno. Pored glavne vile, ovaj posed posebno krase i bazen i manja vila za goste, koja je takođe bogato dekorisana.

Ovaj glumac, koji mami uzdahe velikog broja pripadnica ženskog pola ima 34 godine, a poznat je po svojim ulogama u filmskim ostvarenjima Magic Mike, 21 Jump Street, Foxcatcher i drugi. Takođe, u njegovoj novoj prefinjenoj rezidenciji će mu se pridružiti i njegova supruga, Džena Devan Tejtum, kao i njihova ćerka. U komšiluku se takođe nalazi veliki broj poznatih lica, poput Demi Mur, Herija Stajlsa i Lise Vonderpamp.