Buddha-Bar Beach u Porto Montenegru

Buddha-Bar Beach u Porto Montenegru

Ukoliko niste imali prilike da posetite Buddha-Bar Beach Porto Montenegro, sad je vreme! 

 

Buddha Bar Beach nalazi se na renomiranoj spektakularnoj lokaciji PMYC pool, dobro poznatoj gostima ovog međunarodnog kompleksa. Malo je ambijenata koji se više pominju na Instagramu od ovog spektakularnog infinity bazena od 64 metra u Porto Montenegru, sa nestvarno lepim Bokokotorskim zalivom u pozadini. Bazen ukrašava i iznad njega s izdiže impozantna, tri metra visoka skulptura pod nazivom „8 mogućnosti“ priznatog katalonskog umetnika Haimea Plense.

Buddha-Bar Beach u Porto Montenegru

Koncept Buddha-Bar Beach, pored bazena kombinuje i vrhunski restoran i lounge zonu sa neprevaziđenim pogledom na zaliv Boke Kotorske. Gosti restorana mogu obradovati svoja čula specijalitetima sa eklektičnog menija Buddha-Bar Beach, koji donosi spoj najboljih lokalnih sastojaka sa azijskim pečatom i uživati u obilju ponude sveže ribe i morskih plodova u kombinaciji sa egzotičnim i orijentalnim aromama iz dalekih krajeva. Za hedoniste – ovo leto je prilika da prošire svoje kulinarske vidike na mestu gde gostujući međunarodni kuvari serviraju savršenstvo tokom cele sezone.

Buddha-Bar Beach u Porto Montenegru

Lounge zona je zasnovana na koncepciji plažnih barova Goe i Ibice, gde se na istom mestu mogu naći poznate ličnosti, džet-set, bosonogi rejveri i mladi klaberi. Buddha-Bar Beach slavi boemski duh i sve što je šik, i kombinuje ga sa prirodnim stilom koji se savršeno uklapa u ovaj jedinstveni ambijent.

 

Kao gosti jednog od najiščekivanijih novih mesta za raznodu na crnogorskoj obali, možete očekivati vrhunski doživljaj odmora i najbolje u ugostiteljstvu, dizajnu i zabavi, uz svetski poznatu muzičku podlogu koja karakteriše Buddha-Bar koncept, kreativne koktele i izvanrednu kuhinju. U sklopu Buddha-Bar Beach planiran je uzbudljiv društveni kalendar događaja u kojima gosti mogu uživati tokom celog leta. Zahvaljujući eklektičnim DJ setovima i izvanrednoj atmosferi, posetioci će iskusiti jedinstveni muzički ugođaj, karakterističan za Buddha-Bar Beach.

Buddha-Bar Beach u Porto Montenegru

Mesta na bazenu su dostupna spram raspoloživosti na licu mesta. Restoran je otvoren svakog dana od 12h do 23h, a zainteresovani gosti mogu bukirati svoje mesto za nezaboravnu večeru putem telefona +382 32 660 970 ili putem e-maila na buddhabar@portomontenegro.com

 

Za sve one koji se raduju nesvakidašnjem letu, čekamo vas u novom ambijentu sa savršenom kulisom Bokokotorskog zaliva za nezaboravne uspomene.

 

www.buddhabarbeachportomontenegro.com 

Buddha-Bar Beach u Porto Montenegru

Foto: Buddha Bar