Bivša „Vila na nebu“ Metjua Perija na prodaju za 25 miliona dolara

Bivši penthaus Metjua Perija na 40. spratu čuvenog kondominijuma The Century u Los Anđelesu ponovo je na tržištu.

Zvezda „Prijatelja” je posedovao penthaus od 920 kvadratnih metara od 2017. do 2021. i prodao ga za 21,6 miliona dolara Niku Molnaru, australijanskom suosnivaču Afterpay kompanije. Rijana je kupila stan, nazvan "Mansion in the Sky", za 21 milion dolara 2023. i sada ga prodaje za 25 miliona dolara.

Njen stan zauzima ceo 40. sprat zgrade od 42 sprata koju je dizajnirao Robert A.M. Stern Architects. Kondominijum se pretvorio u žarište slavnih s obzirom da je bio dom mnogih zvezda, uključujući Denzela Vašingtona, Polu Abdul, zvezde rijaliti TV-a Terija i Heder Dabrou i Kendi Speling, udovicu filmskog reditelja Arona Spelinga. Osim toga, ovde živi i druga "vrsta" elite, uključujući saudijsku princezu i ruske milijardere.

Penthaus na 40. spratu zaslužuje svoj nadimak s obzirom na ogroman prostor i pogled na grad, planine i okean koji oduzima dah. Peri je takođe uveo nekoliko promišljenih i modernih nadogradnji tokom svog mandata kada je angažovao arhitektu Skota Džojsa i dizajnera enterijera LM Paganoe. Čini se da Rijana ili Molnar nisu promenili njegove dizajne.

„Vila na nebu” dočekuje goste svojim jedinstvenim dnevnim boravkom otvorenog plana sa dva kamina. Ova oblast se povezuje sa kuhinjom koja ima ostrvo i trpezarijski sto za ležernu trpezu. Postoji zasebna trpezarija sa zastakljenim prozorima, kao i ogroman glavni apartman sa više dnevnih prostora, četiri spavaće sobe, pet kupatila, soba za igru i kućni bioskop. Ovaj stan je takođe okružen sa četiri terase savršene za ručavanje i zabavu.

Isto tako, budući vlasnici mogu da uživaju u najboljim pogodnostima The Century zgrade, uključujući četiri podzemna parking mesta, 24/7 konsijerža i obezbeđenje, restoran, pristup otvorenom bazenu, uređene bašte, skladišta na licu mesta, konferencijske sale i još mnogo toga.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience