Vaš sledeći dom može biti bivša kuća Kristine Agilere i Lajze Mineli

Možda nisu živele ovde u isto vreme, ali ovo jedinstveno imanje na Holivud Hilsu nekada je pripadalo Kristini Agileri i Lajzi Mineli.

Ko ga je kome prodao? Odgovor je pomalo očigledan, prva vlasnica ovog imanja na Holivud Hilsu bila je Lajza Mineli sa suprugom Džekom Hejlijem, koji je, kao zanimljiv podatak, glumio Limenog čoveka u Čarobnjaku iz Oza. Da se ​​vratimo na temu vlasništva. Nakon što je Džek Hejli preminuo 2001. godine, kuća je bila ostavljena neko vreme dok je nije kupila Kristina Agilera 2003. i živela u njoj oko 8 godina.

Kuća se nalazi na Sunset Stripu i predstavlja modernistički dragulj koji je dizajnirao arhitekta Hari Gesner 1960. godine. Tokom vremena kada je bila Agilerina rezidencija, pevačica ju je preuredila angažujući dizajnera Stiva Hermana. Kuća i danas izgleda isto i u pedivnom stilu poželeće dobrodošlicu sledećim novim vlasnicima.

Posle Mineli i Agilere došao je Karsten Fišer, sadašnji vlasnik, prodavac, predsednik ogromne kozmetičke kompanije Beautyblender i bivši izvršni direktor brena Shiseido.

Vila ima ukupno četiri spavaće sobe, pet kupatila i 1980 kvadratnih metara stambenog prostora. Njen dizajn je pun arhitektonskih detalja i materijala najvišeg kvaliteta kao što su podovi od oraha, plafoni sa izloženim gredama, puno mermera i kamena, kao i ogromni stakleni zidovi, jedan od detalja koje je Kristina Agilera dodala tokom perioda dok je ovde živela.

Hari Gesner je dizajnirao vilu tako da se enterijeri i eksterijeri spajaju, pružajući direktan pogled na LA i okean.

Među najznačajnijim prostorima u kući je porodična soba sa kaminom, kuhinja sa centralnim ostrvom, prostorija za projekcije, vinski podrum sa kontrolisanom temperaturom, bar, bazen, spa, prostor za roštilj i kamin, kao i vidikovac jer kao što smo već rekli, vredi se diviti ovom horizontu.

Glavni apartman je dugačak 365 metara, sa dva kamina, prostorom za sedenje, sopstvenim kupatilom ispunjenim mermerom, kadom, tušem sa staklenim paravanima, sopstvenim akvarijumom i garderobom, koji je u suštini ogroman plakar u kome možete da šetate dok birate svoju odevnu kombinaciju.

Bivšu vilu Lajze Mineli i Kristine Agilere sada možete posedovati za 8,4 miliona dolara.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience