Sofija Vergara nas vodi u obilazak svog luksuznog doma u Los Anđelesu

Zapanjujuća vila Sofije Vergare inspirisana Toskanom nalazi se na vrhu Beverli Hilsa i procenjuje se da je slavnu glumicu koštala preko 26 miliona dolara.

Predivna vila se nalazi u jednoj od najskupljih oblasti, u Beverli parku, gde žive mnoge holivudske poznate ličnosti, poput Edija Marfija, Silvestera Stalonea i Denzela Vašingtona. Luksuzna vila Sofije Vergare deo je zaštićenog kompleksa vila u brdima iznad Beverli Hilsa, sa ogromnom gvozdenom kapijom kroz koju uz potpunu privatnost mogu da prođu samo stanari i njihovi gosti.

U Vergarinoj vili dominiraju bež i bela boja i pored nekoliko soba, ima potpuno opremljenu teretanu, košarkaške i teniske terene, bioskop, veliki bazen i ljupke bašte sa tropskim biljem.

Ova 51-godišnja zvezda sada je slobodna i nedavno se razvela od svog supruga Džoa Manganijela posle 7 godina braka i uživa u miru i društvu svojih prijatelja u svom prelepom domu. Kako objašnjava u snimku na Jutjubu, njeni prijatelji se okupljaju u kuhinji i radije sede tamo nego u dnevnoj sobi. „Ne kuvam i ne želim da naučim da kuvam. Moj sin kuva i jedino do čega mi je stalo je da mi kuhinja bude lepa“, napominje glumica.

Koliko puta ste se divili luksuznim ormarima zvezda u filmovima koji zauzimaju čitave sobe i izgledaju kao nešto iz snova svake trendi devojke? Takvu garderobu ima i Sofia Vergara, gde su sva njena odeća, torbe i cipele podeljene po bojama. Objašnjava da joj je ormar omiljeno mesto u kući i iako je sve uredno i organizovano, uvek uspeva da zakasni dok se sprema za izlaske.

Sofija Vergara je na svom Instagram profilu objavila fotografije enterijera svoje kuće i jasno je da je glumica potrošila mnogo novca da je uredi i učini baš onakvom kakvu je želela. Moramo priznati da je njen dom san svakog ljubitelja dekoracije. Mermerni podovi, kristalni lusteri, barovi, mermerni kamini, skupe art deco slike i murali su neke od stvari koje su privukle našu pažnju.

Pogledajte snimak Sofije Vergare koja nam pokazuje svoj luksuzni dom u Los Anđelesu:

Luxury Experience