Džastin Biber potrošio 16 miliona dolara na utočište u pustinji Kalifornije

Džastin Biber je postao komšija poznatih zvezda među kojima je Kajli Džener...

Iako zapisi otkrivaju da je transakcija zapravo potpisana prošle godine, tek je sada postalo poznato da su Džastin Biber i njegova supruga, istaknuti model Hejli Biber, bili kupci koji su izdvojili 16,6 miliona dolara za ekstravagantno imanje iza čuvanih kapija The Madison Club, verovatno najomiljenije enklave u kalifornijskoj dolini Koačela sa temom pustinjskog odmarališta.

Smeštena u jednoj od najpoželjnijih ulica u zajednici, Biberova nova kuća za odmor okrenuta prema zapadu okružena je kućama u kojima se nalaze druga veoma poznata lica. U neposrednoj blizini nalazi se ultra-savremena vila u vlasništvu Kris Džener, a samo nekoliko metara dalje je još veća kuća koja je napravljena po meri Kajli Džener.

Ostali istaknuti stanovnici kluba Medison su Tim Kuk, Adel, Kortni Kardašijan, Skuter Braun i Fil Najt. Sa taksama od 1.652 dolara mesečno, stanovnici imaju potpun pristup ekskluzivnim sadržajima golf zajednice - klupskoj kući, restoranima sa pet zvezdica, spa sadržajima, golf terenu koji je dizajnirao Tom Fazio i još mnogo toga.

Izgrađena 2009. godine, kuća je poslednji put prodata u aprilu 2019. za 6,3 miliona dolara investitoru sa Beverli Hilsa Alonu Abadiju, koji je samo četiri godine kasnije za duplo više prodao ovaj dom Biberu.

Pošto kuća nikada nije bila na berzi, detalja i fotografija je malo, ali iz pogleda iz vazduha je jasno da je Abadi dvorac pod francuskim uticajem renovirao tokom svoje četiri godine vlasništva. Možda je najvažnije to što je originalni otvoreni bazen zamenio ogromnim infinity bazenom praktično olimpijske dužine koji se proteže skoro celom širinom dvorišta. Tu su i sportski teren, travnjaci, ložište u dvorištu, zasebni pansion, garaža za četiri automobila i dva odvojena terena za motorna vozila sa parkingom za više od deset automobila.

Prema poreskoj evidenciji, prostrana jednospratna rezidencija obuhvata sedam spavaćih soba i devet kupatila na skoro 1000 kvadratnih metara stambenog prostora. Parcela od 1,02 hektara je ograđena i zaštićena radi privatnosti, naravno, i ima prilaz okružen zrelim italijanskim čempresima.

Biber nastavlja da održava svoju primarnu rezidenciju, vilu od 25,8 miliona dolara u planinama visoko iznad Beverli Hilsa, u zajednici Beverli Park koja je zaštićena stražom. Sada 30-godišnji, bivši tinejdžerski pop fenomen prodao je prava na svoju muziku 2022. godine za prijavljenih 200 miliona dolara.

Luxury Experience