Bil Gejts prodao svoj skromni dom i zaradio neverovatnu količinu novca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Closings (@topclosings)

Samo dve nedelje nakon što je stavljena na prodaju, skromna kuća Bila Gejtsa smeštena u Sijetlu pronašla je novog vlasnika...

Bil Gejts se ponovo našao u vestima, ne zbog kupovine zemljišta, hotela ili doma, već zbog prodaje jednog od svojih domova. Ovaj centimilijarder je pronašao kupca za svoj moderan dom iz 1954. godine u predgrađu Sijetla, Medini. Nekretnina od 240 kvadratnih metara nalazi se pored njegove veličanstvene rezidencije Xanadu 2.0 od 6600 kvadratnih metara i mnogo je skromnija.

Ova kuća sa četiri spavaće sobe i tri kupatila u Medini bila je ponuđena za 5 miliona dolara, a poslednji put je promenila vlasnika 2003. godine za 1.310.000 dolara, pokazuju zapisi. Kuća je prodata nakon manje od dve nedelje na tržištu, što bi moglo biti zbog imena Bila Gejtsa ili činjenice da živite u neposrednoj blizini tehnološkog tajkuna čija je vrednost 131 milijarda dolara.

Nekretnina možda nije velika, ali je zaista privlačna sa toplim drvenim plafonima, dvosmernim kaminom koji privlači pažnju, prozorima od poda do plafona i pogledom na jezero Vašington, siluetu Sijetla i Olimpijske planine.

Ono što se ističe u kući je kuhinja osvetljena svetlarnikom sa udobnim kutkom za doručak, porodična soba, otvoreni prostori za trpezariju i dnevni boravak, Zen vrt i privatni pristup plaži. S obzirom na to da su poslovi uvek prisutni oko Gejtsa, kuća takođe uključuje kancelariju.

Njegova rezidencija Xanadu 2.0 opremljena je brojnim sadržajima, uključujući sobu sa trampolinom i plažu sa uvezenim peskom sa Havaja, pa zato možemo zaključiti da osnivač Microsoft kompanije sigurno neće žaliti za skromnim domom koji bi mogao biti toplo utočište za nekoga ko nije osmi najbogatiji čovek na svetu. U međuvremenu, 68-godišnjak može uživati u svojim drugim vilama na plaži, imanjima za jahanje i ogromnim površinama obradive zemlje.

Luxury Experience