NBA zvezda prodaje penthaus u Majamiju za 4.3 miliona dolara

Smešten u srcu Majamija, penthaus Vila Bartona od 700 kvadratnih metara obećava neuporedivo životno iskustvo sa svojim raskošnim dizajnom i panoramskim pogledom koji će vas ostaviti zadivljenim.

„Penthouse 5202“, sa četiri spavaće sobe, dnevnim boravkom i pet kupatila, je palata na nebu koja odiše sofisticiranošću. Stakleni prozori od poda do plafona pružaju zapanjujući pogled na obrise Majamija, čineći svaki trenutak proveden u zatvorenom prostoru vizuelnom gozbom.

Ekspanzivna sjajna soba neprimetno se otvara ka privatnoj krovnoj terasi koja se prostire na preko 300 kvadratnih metara - jedan od najvećih životnih prostora na otvorenom u bilo kom kondominijumu u centru Majamija.

Zakoračite u najsavremeniju gurmansku kuhinju, gde se luksuz susreće sa funkcionalnošću. Mermerne ploče, kompletan paket Miele aparata i ugrađena espreso mašina redefinišu kulinarsku izuzetnost. Bez obzira da li ste iskusan kuvar ili samo uživate u umetnosti kuvanja, ova kuhinja je remek-delo koje zadovoljava sve vaše potrebe.

Raskošan glavni apartman je utočište uživanja. Ugradni ormari pružaju dovoljno prostora za odlaganje stvari, dok spa kade sa dva umivaonika, kada i tuš sa staklom nude utočište za opuštanje. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio oazu udobnosti i stila.

Stanari  rezidencije „Paramount Miami World Center“ mogu uživati u pristupu izvanrednom nizu pogodnosti. Paramount nudi pet bazena, spa centar, letnju kuhinju, sobu za igre, dvospratni fitnes klub, bokserski studio, košarkaški teren, studio za snimanje i još mnogo toga. To nije samo prebivalište, već stil života namenjen onima koji cene lepše stvari u životu.

Penthaus 5202 u vlasništvu Vila Bartona predstavlja svedočanstvo luksuza i sofisticiranosti. Trenutno je na tržištu za 4,3 miliona dolara i idealan je za one koji traže neuporedivo životno iskustvo u srcu Majamija.

Luxury Experience