Antoan Arno kupio prostranu vilu vrednu 19 miliona dolara u živopisnom srcu Sen Tropea

Bernar Arno i njegov sin Antoan vlasnici su LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, a pod svojim kišobranom imaju 75 vodećih svetskih luksuznih brendova.

Među njihovim drugim izvanrednim posedima su i neke zapanjujuće vile u otmenom Sen Tropeu. Antoan Arno, koji je zadužen za imidž i komunikacije u LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, krenuo je stopama svog oca i kupio vilu krajem 2022. Imanje koje se nalazi u takozvanom Parcs de Saint-Tropez kupljeno je za 18,8 miliona dolara. U ovom ekskluzivnom kvartu u šarmantnom i otmenom primorskom gradu na francuskoj rivijeri, njegov otac milijarder takođe poseduje kuću.

Dom francuskog biznismena, koji je potpredsednik i bivši izvršni direktor Christian Dior i najstariji sin Bernara Arnoa, je šarmantno prebivalište sa glavnom kućom od 350 kvadratnih metara i oko 4.000 kvadratnih metara zemlje. Raskošna kuća ima i bazen. Područje „Les Parcs“ u Sen Tropeu je zatvorena zajednica, izdvojena od turističkog centra grada i sadrži kuće koje su među najskupljim u regionu.

Jedno od najskupljih mesta za odmor u Francuskoj, Sen Trope privlači gomile bogatih i slavnih i može izgledati prenaseljeno, ali ne i 46-godišnjem tajkunu koji može da se opusti u sopstvenom utočištu od 19 miliona dolara.

Pored kuće, Bernar poseduje i neverovatno luksuzno odmaralište Cheval Blanc u Sen Tropeu.

Luxury Experience