Bioskop i ogromne bašte: Ovo je idilični novi dom Megan i Harija u Kaliforniji

Otkako su odlučili da napuste oči javnosti i trajno se presele u Sjedinjene Države, princ Hari i Megan Markl žive mirnim životom u Kaliforniji sa svoje dvoje dece, Arčijem i Lili-Dajanom, u vili iz snova vrednoj 14 miliona dolara.

Vila Megan Markl i princa Harija ima površinu od 1.734 kvadrata, kao i ogromne bašte, bazen, 9 spavaćih soba i 16 kupatila, a nalazi se u jednoj od najskupljih četvrti Santa Barbare, Montesito.

Luksuzni dom se ističe po velikim prozorima koji ispunjavaju enterijer izobiljem prirodne svetlosti. U hodniku je minimalna, ali šarmantna dekoracija, dok je dnevna soba mnogo klasičnija - tu je klavir, impresivne sofe, fotelja i kamin.

U trpezariji dominira mermer. Tamo par uživa u porodičnim večerama, gledajući na prelepu baštu. Kuhinja kombinuje kamen sa drvetom i mermerom, stvarajući šarmantan rustični efekat. Velika kamena peć, plavo-bele pločice u portugalskom stilu, bakarne slavine, ali i dva ogromna ostrva, čine kuhinju idealnim mestom za svakodnevne obroke.

Biblioteka takođe funkcioniše kao igraonica. Ima kameni kamin, dve sofe, sto za igru, radni sto i veliku drvenu policu na kojoj se nalazi mnogo knjiga.

Što se tiče glavne spavaće sobe, ona izgleda kao da potiče iz viktorijanskog romana. Elegantni nameštaj, cvetni otisci, luksuzne tkanine, zavese, kao i francuski ukrasi čine spavaću sobu idealnim mestom za uživanje.

Jasno je da ova vila ima kamine u svakoj sobi, čak i u kupatilu! Istovremeno, kuća ove veličine ne bi mogla biti bez bioskopske sale. Međutim, ono na čemu bi svako od nas pozavideo je privatni vinski podrum vile, koji je opremljen najboljim vinima na svetu.

Imati kućnu teretanu je najbolja opcija za one koji žele da se brinu o sebi. Na ovaj način, Megan i Hari mogu da ostanu u formi bez potrebe da napuštaju vilu. Takođe, kada je lepo vreme, par ima priliku da sa porodicom i prijateljima uživa u roštilju na terasi i okupa se u svom prelepom privatnom bazenu.

Jedna od najčudnijih stvari koju nismo očekivali u luksuznoj vili je definitivno kokošinjac u bašti. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imaju prostrane bašte u kojima je kokošinjac pronašao svoj kutak, pa svakodnevno mogu uživati u svežim jajima. 

Pogledajte galeriju

Luxury Experience