Irina Šajk iznajmljuje stan u Njujorku za 30.000 dolara mesečno

Irina Šajk je 2016. godine kupila stan u otmenom njujorškom kvartu Vest Vilidž i pokušala je da ga proda 2021. za 8 miliona dolara, ali nije mogla da nađe kupca.

Sada je odlučila da okuša sreću na tržištu iznajmljivanja i pronađe stanara koji je spreman da plati 30.000 dolara mesečno da bi živeo u ovom elegantnom stanu.

O kakvom stanu je zapravo reč? Irina je kupila stan sa terasom okrenutom prema jugu sa dva kupatila, tri spavaće sobe i prelepom kuhinjom (sa ostrvom) koja je opremljena vrhunskim elementima, uključujući ormariće od orahovine, mermerne ploče i kvalitetne aparate Wolf, Miele i Sub-Zero. Kuhinja je otvorena prema trpezariji i dnevnom boravku sa velikim prozorima.

Glavna spavaća soba ima prostor za garderobu i kupatilo sa velikim staklenim tušem, dubokom kadom i dvostrukim umivaonikom.

Istina je da stan ne može biti lepši, svetliji i funkcionalniji, niti može biti bolje lociran, a druga stvar je što nije za sve budžete. Irina Šajk nije voljna da ga proda za manje od 8 miliona dolara ili iznajmi za manje od 30.000 dolara mesečno...

Pogledajte galeriju

Luxury Experience