Istorijsko imanje modnog mogula Maksa Azrije ide na aukciju

Čuveno imanje „Azria“, bastion luksuza i holivudskog glamura, sprema se da promeni vlasnika jer će se sledećeg meseca naći na aukciji.

Smeštena u ekskluzivnoj enklavi Holmbi Hils u Los Anđelesu, ova raskošna rezidencija, nekada u vlasništvu pokojnog modnog mogula Maksa Azrije i njegove supruge Lubov Azrije, predstavlja retku priliku za pronicljive kupce da poseduju deo holivudske istorije.

Prvobitno na listi za neverovatnih 87 miliona dolara, Azria Estate će se otvoriti za nadmetanje 9. maja, a aukcija će kulminirati 23. maja preko Concierge Auctions. Sa procenjenom početnom ponudom od 38 miliona dolara, ova kultna vila obećava da će privući kupce visokog profila koji traže vrhunac luksuznog života.

Azria imanje se prostire na skoro tri hektara pažljivo uređenog zemljišta, i može se pohvaliti impresivnim nizom pogodnosti. Dizajnirano od strane renomiranog arhitekte Pola Vilijamsa, poznatog po svojim bezvremenskim dizajnima koje favorizuje holivudska elita, imanje odiše sofisticiranošću na svakom koraku.

Vila se prostire na neverovatnih 3000 kvadtanih metara, ima ukupno 60 soba, uključujući 14 spavaćih soba i 25 kupatila. Po dolasku goste dočekuje veliki foaje koji vodi do niza izuzetno uređenih životnih prostora. Od dnevne sobe sa drvenim podom i kaminom do biblioteke ukrašene plafonom sa zlatnom kupolom, svaki kutak odiše elegancijom i šarmom.

Zabava je najvažnija u Azria vili, sa sadržajima koji se kreću od najsavremenijeg bioskopa do privatne sobe za poker skrivene iza diskretnih vrata. Ljubitelje fitnesa čeka potpuno opremljena teretana, dok vinski podrum nudi savršeno okruženje za poznavaoce vina da se prepuste svojoj strasti.

Izlazeći napolje, stanari mogu da uživaju u oličenju luksuza na otvorenom sa infinity bazenom koji nudi prekrasan pogled na okolna brda, teniskim terenom sa staklenim zidovima i kompletnom saunom sa mermernim završnim obradama. Pedantno uređene bašte, uključujući oazu inspirisanu Mediteranom i spokojni japanski vrt sa čajnim kutkom, pružaju mirno povlačenje od užurbanog gradskog života.

Pored svojih raskošnih sadržaja, Azria Estate ima čuvenu prošlost kao mesto održavanja ekstravagantnih holivudskih događaja, od žurki za Oskara sa zvezdama do lansiranja proizvoda visokog profila i dobrotvornih aktivnosti. Otelotvorujući ukrštanje luksuza i zabave, ova izvanredna rezidencija bila je domaćin bezbroj nezaboravnih trenutaka i predstavlja svedočanstvo zaostavštine porodice Azria u modnoj industriji.

Smešteno u prestižnom kvartu Holmbi Hils, Azria Estate nudi neuporedivu privatnost i ekskluzivnost, ali je i dalje na pogodnoj lokaciji u blizini živahnih kulturnih centara u centru Los Anđelesa, Beverli Hilsa i Zapadnog Holivuda.

Luxury Experience