TOP lista: najpopularniji hoteli na Instagramu

Boravak u jednom od ovih hotela će vam sasvim sigurno popraviti raspoloženje…

U današnje vreme, u kulturi kojom dominiraju društvene mreže, lepa destinacija više nije samo nešto što se treba posmatrati i čija se lepota treba upiti, već je u pitanju nešto što treba podeliti na Instagramu. Mnogi ljudi širom sveta svaki svoj trenutak dele sa svojim pratiocima – od doručka koji su pripremili, preko odevne kombinacije koju su odabrali za taj dan, pa sve do važnih trenutaka poput veridbe, venčanja, rođendana ili rođenja deteta. Stručnjaci iz polja mentalnog zdravlja i dalje raspravljaju da li je ta potreba zdrava ili ne, ali jedno je sigurno – društvene mreže su nam svojevrsni uvid u svet, nešto što nas inspiriše, nudi nam par trenutaka odmora i beg u maštu.

Koliko su realne fotografije i snimci raznih influensera – u to nećemo ulaziti. Ipak, sa jednim ćemo se svi složiti – predivno okruženje i interesantne destinacije, vrhunski hoteli i odmarališta su nešto što privlači svakog od nas.

Ovog puta, odlučili smo da sa vama podelimo listu najpopularnijih hotela na Instagramu, koji svoje goste oduševljavaju uslugama svetske klase i predivnim okruženjima, koja se jednostavno moraju šerovati na društvenim mrežama, garantujući na hiljade lajkova.