Katikies Garden: najbolji All-Suite hotel u Grčkoj na WorldTravelAwards 2024

Luksuzni hotel Santorinija osvaja najviše priznanje u oblasti gostoprimstva.

Grupa Katikies sa ponosom objavljuje još jednu izuzetno važnu nagradu, jer drugu godinu zaredom jedan od najvrednijih hotela na ostrvu Santorini ponovo osvaja globalno priznanje. Tačnije, jedinstveni Katikies Garden je izabran za velikog pobednika Svetske nagrade za putovanja u kategoriji vodećih hotelskih apartmana u Grčkoj, što je veoma važna nagrada kojom je ovaj luksuzni hotel ovenčan i 2021. i 2023. godine.

„Sa velikim zadovoljstvom ponovo dobijamo vrhunsko priznanje u oblasti gostoprimstva od strane istaknute institucije World Travel Awards, a posebno za jedinstven hotel kao što je Katikies Garden. Lično osećam potrebu da se najtoplije zahvalim kako našim gostima, tako i svim zaposlenima u Katikies Grupi, koji nastavljaju da neumorno stvaraju magična iskustva za svakog našeg gosta“, rekao je gospodin Vasilios Koumbis, generalni direktor Katikies grupe.

Katikies Garden je jedan od najupečatljivijih hotela grupe Katikies, smešten u starom katoličkom manastiru u Firi na Santoriniju. Njegov očaravajući ambijent, zajedno sa vrhunskim sadržajima, personalizovanom uslugom, nagrađivanim kulinarskim i vinskim iskustvima i ultra-luksuznim sadržajima, redefiniše koncept luksuznog gostoprimstva na Kikladima i ima za cilj da uvek nadmaši čak i najveća očekivanja pronicljivih putnika.

Katikies je impresivna kolekcija od sedam luksuznih grčkih hotela na Mikonosu i Santoriniju. Njihova očaravajuća atmosfera i njihov jedinstveni duh gostoprimstva inspirisani su osećanjima koja ova ostrva bude u srcu svakog putnika. Kao bezvremenske vrhunske destinacije za odmor, ova ostrva velikodušno nude romantiku, poeziju života i priliku da doživite potpuno jedinstvena iskustva. Katikies hoteli su rođeni iz strasti iste inspiracije.

Hotelske lokacije kombinuju mir sa privatnošću, nudeći sigurno utočište gde gosti mogu uživati u magiji koja ih okružuje. Arhitektonski dizajn je u savršenom skladu sa prirodnim okruženjem, koje ističe, nudeći putnicima ukus autentičnog i istovremeno luksuznog gostoprimstva, i pored toga što se hoteli vremenom obnavljaju, uspevaju savršeno da se prilagode nepremostivom prirodnom pejzažu. Katikies hoteli stvaraju osećanja i uspomene koje ostaju neizbrisive tokom vremena, dok njihov jedinstveni svet odaje počast lepoti prirode i čovekovoj sposobnosti da je ispolji u potpunosti.

Luxury Experience