Six Senses otvara luksuzno odmaralište na ostrvima Južne Karoline

Na prelepoj obali Južne Karoline, 2026. godine otvoriće se novo odmaralište, spa i stambena zajednica Six Senses, poznata po svom ekološkom i wellness pristupu.

Projekat obuhvata tri ostrva: Hilton Head Island, Daufuskie Island i Bay Point Island.

Ostrvo Hilton Hed je popularna destinacija za američke turiste koji uživaju u atmosferi malog grada, belim peščanim plažama i zaštićenoj prirodi. Ovo ostrvo će biti glavna ulazna tačka u odmaralište i rezidencije, gde će goste dočekati restoran i prodavnica sa lokalnim proizvodima. Kao kapija u život na vodi, služiće i kao pogodna tačka za goste Six Senses da uskoče na jahtu ili električni čamac kako bi započeli svoju avanturu vožnjom po prelepom međuobalskom plovnom putu.

Ostrvo Daufuskie je najjužnije naseljeno morsko ostrvo Južne Karoline, koje karakteriše fokus na životnu sredinu, osamljene obale i bogata kultura. Etos ostrva Six Senses od 460 jutara je regeneracija, što je centralno i u glavnom planu za sobe za goste i privatne apartmane, kao i vikendice raspoređene duž obale i morske šume. Takođe će postojati ograničen broj brendiranih stambenih jedinica koje će imati pristup svim uslugama i sadržajima odmarališta, uključujući tim iskusnih vodiča za organizovanje aktivnosti. Celodnevni restoran će biti upotpunjen specijalitetskim restoranom i barom, klubom na plaži, roštiljem pored bazena i raznim događajima. Kuhinja će predstaviti najbolje iz regiona, sa akcentom na sezonsku i domaću hranu. Pored vodenih sportova, jedrenja i pecanja, avanture će se nastaviti na kopnu gde gosti mogu da uče o kulturi Daufuskie, uključujući studije u kojima će biti izložena lokalna umetnička dela. Izvan odmarališta, gosti će takođe moći da uživaju u integrisanim farmama i golf terenu, gde će atrakcije uključivati domaće životinje i terapiju konjima. Six Senses Spa će gostima ponuditi putovanje otkrića u oblasti wellnessa kao deo sveobuhvatnog pristupa zdravlju. Program će uključivati jogu, meditaciju, posete stručnjaka i personalizovani pristup dugovečnosti koji kombinuje naučna znanja sa drevnom mudrošću.

Bay Point Island je privatno ostrvo koje je okruženo zaštićenim morskim rezervatom i nudi jedinstveno iskustvo boravka u harmoniji sa prirodom. Na ovom ostrvu Six Senses South Carolina Islands će upravljati sa 50 luksuznih šatora koji će biti opremljeni svim savremenim komforima, ali će istovremeno poštovati životnu sredinu. Gosti će ovde moći da uživaju u miru i privatnosti, kao i u nizu aktivnosti kao što su posmatranje ptica, vožnja kajakom, ronjenje, surfovanje i jedrenje. Ostrvo će takođe biti domaćin raznih kulturnih i obrazovnih događaja koji će se fokusirati na zaštitu i obnovu prirode i podršku lokalnim zajednicama.

Six Senses South Carolina Islands je prvi projekat Six Senses u SAD i obećava da će biti jedinstvena destinacija za one koji traže luksuz, blagostanje i održivost.  

Luxury Experience