Waldorf Astoria Residences Miami otkriva penthaus koji definiše horizont i ima najviši bazen u gradu

Obrisi Majamija će se uzdići do nivoa luksuza i sofisticiranosti bez presedana sa otkrivanjem penthausa vrednog 50 miliona dolara u Waldorf Astoria Residences Miami.

Smešten na vrhu prve gradske supervisoke zgrade, ovo arhitektonsko remek-delo obećava da će redefinisati samu suštinu vrhunskog života u magičnom gradu.

Krunski dragulj ove izvanredne rezidencije? Zadivljujući zatvoreni bazen, smešten na vrhu zgrade koji nudi neuporediv pogled na živopisan gradski pejzaž Majamija. Sa 100 spratova više, biće to najviši bazen u Majamiju, pružajući stanovnicima zaista jedinstveno iskustvo plivanja za razliku od bilo kojeg drugog. Zamislite da lagano plivate dok gledate na svetlucava svetla centra Majamija i ogromno prostranstvo Atlantskog okeana – to je prizor iz sna.

Ali luksuz tu ne prestaje. Penthaus vredan 50 miliona dolara, koji zauzima ceo sprat, ima impresivnih 1315 kvadratnih metara prilagodljivog životnog prostora. Dizajniran od strane nagrađivane firme za dizajn enterijera BAMO, svaki centimetar ove rezidencije odiše raskošom i elegancijom.

Uđite unutra i naći ćete se uronjeni u svet luksuza i prefinjenosti. Ekspanzivni prozori od poda do plafona preplavljuju prostor prirodnim svetlom, istovremeno pružajući panoramski pogled na Majami Bič, centar Majamija i okean iza njega. Dizajn otvorenog rasporeda omogućava nesmetan protok između životnih prostora, čineći ga savršenim za zabavu gostiju ili jednostavno uživanje u tihim trenucima opuštanja.

Penthaus ima šest spavaćih soba i devet kupatila, obezbeđujući više nego dovoljno prostora za stanare i njihove goste. Privatna teretana, pozorište, vinska soba, biblioteka i spa centar su samo neke od pogodnosti koje čekaju u ovom raskošnom prebivalištu.

Stanari će takođe imati pristup nizu ekskluzivnih sadržaja u okviru tornja, uključujući uslugu konsijerža sa pet zvezdica, privatnu teretanu i spa centar. Sama zgrada je umetničko delo, sa svojih devet spiralnih staklenih kocki koje stvaraju upečatljivu siluetu na horizontu Majamija. Dizajniran od strane Sieger Suarez Architects u saradnji sa renomiranim arhitektom Karlosom Otom, to je svedočanstvo moderne arhitekture u svom najboljem izdanju.

Ali možda najprivlačnija karakteristika Waldorf Astoria Residences Miami je neuporediv nivo personalizovane usluge koju pruža Hilton Management Services. Od 24/7 sobne usluge do pristupa uslugama konsijerža preko prilagođene mobilne aplikacije, stanari ne mogu očekivati ništa osim najboljih iskustava u klasi na svakom koraku.

Luxury Experience