Prvo i jedino odmaralište za posmatranje zvezda u staklenoj kupoli u SAD se otvara ovog leta

Clear Sky Resorts najavljuje otvaranje svog najnovijeg odmarališta 1. avgusta 2024. godine, u blizini Nacionalnog parka Brajs kanjon koji oduzima dah.

Smešteno usred sopstvenog osamljenog kanjona od 80 hektara, ovo odmaralište obećava jedinstveno iskustvo za putnike koji traže neuporedive mogućnosti za posmatranje zvezda. Sa 62 staklene kupole Clear Sky Resorts ima za cilj da redefiniše koncept luksuznog smeštaja.

Hal Fajnberg, osnivač odmarališta Clear Sky Resorts, zračio je entuzijazmom dok je opisivao jedinstvene karakteristike odmarališta i rekao je: "Osećaćete se kao da spavate u akvarijumu sa zvezdama."

Nacionalni park Brajs kanjon, poznat kao poslednje veliko utočište prirodne tame, služi kao idealna pozadina za najnoviji poduhvat Clear Sky odmarališta. Prepoznat kao sertifikovani međunarodni park tamnog neba, ovaj lokalitet nudi neuporedive nebeske vidike, postavljajući pozornicu za nezaboravno iskustvo posmatranja zvezda. Svaka od staklenih nebeskih kupola u odmaralištu obećava očaravajući pogled na noćno nebo, zajedno sa luksuznim sadržajima koji osiguravaju ugodan boravak.

Sa kanjonom Brajs udaljenim samo 15 minuta i nacionalnim parkom Zajon na dva sata vožnje, Clear Sky Resorts služi kao idealan bazni kamp za istraživanje veličanstvenih pejzaža južne Jute.

Fajnberg je naglasio fuziju prirodne lepote i modernog komfora odmarališta, ističući ekspanzivnu staklenu arhitekturu Sky Domes (staklenih kupola) i savremene pogodnosti. Svaka kupola ima dizajnerski enterijer, luksuzni nameštaj i privatna kupatila sa tuševima od stakla, osiguravajući gostima raskošno iskustvo.

Gosti mogu da se prepuste posebnom iskustvu u restoranu Sky Nova Café Bar & Grill koji se može pohvaliti visokim zidom od panoramskog stakla sa pogledom na spektakularan pejzaž. Pored toga, sve staklene kupole su opremljene čajnim kuhinjama, pružajući dodatnu pogodnost gostima tokom njihovog boravka.

Osim posmatranja zvezda, Clear Sky Resorts nudi mnoštvo aktivnosti u odmaralištu i obližnjih atrakcija, osiguravajući odmor prepun avantura za goste svih uzrasta.

Odmaralište bi trebalo da bude otvoreno 1. avgusta, sa sniženim cenama dostupnim za rezervacije pre 15. aprila.

Luxury Experience