Six Senses La Sagesse otvorio je svoja vrata u Grenadi

Prošle nedelje je otkriven karipski dragulj - Six Senses La Sagesse dočekao je svoje prve goste na obalama Grenade.

Dugo očekivani debi Six Senses na Karibima označava značajan trenutak u luksuznom gostoprimstvu, nudeći putnicima kapiju ka prekrasnim prirodnim čudima ostrva i živopisnom kulturnom nasleđu.

Smešten na netaknutoj obali Grenade, Six Senses La Sagesse se može pohvaliti odličnom lokacijom na plaži uokvirenoj bujnim valovitim brdima, stvarajući slikovitu pozadinu za nezaboravna iskustva. Odmaralište, koje se sastoji od 56 apartmana pored bazena i 15 vila, neprimetno se uklapa u svoje okruženje, nudeći prostran smeštaj ukrašen velikim otvorenim terasama i privatnim bazenima. Dizajniran imajući na umu dobrobit gostiju, svaki aspekt odmarališta odiše osećajem spokoja i harmonije sa prirodom, od obilne prirodne svetlosti do upotrebe recikliranih materijala u enterijeru.

Srce Six Senses La Sagesse leži u njegovoj posvećenosti pružanju autentičnih i obogaćujućih iskustava koja slave bogatu kulturu Grenade. Ovde gosti mogu da otkriju nasleđe ostrva Spice Island, kao i raznoliku lepezu aktivnosti u rasponu od časova kuvanja do šetnji po prašumama i poseta dramatičnim obalama.

Nijedna poseta Grenadi nije potpuna bez uživanja u njenoj svetski poznatoj organskoj tamnoj čokoladi, a Six Senses La Sagesse obezbeđuje gostima priliku da istraže ovu divnu tradiciju iz prve ruke. Predvođena izvršnim kuvarom Džejsonom Milerom, kulinarska ponuda odmarališta je proslava karipske i južnoameričke kuhinje, sa jelovnicima inspirisanim sastojcima lokalnog porekla i tradicionalnim ukusima. Od svežih proizvoda sa farme do specijaliteta sa rumom, svako jelo je kulinarsko putovanje koje odražava bogato gastronomsko nasleđe ostrva.

Za one koji traže podmlađivanje i opuštanje, spa u odmaralištu nudi utočište spokoja, oslanjajući se na lekovita svojstva mirisnih začina i autohtonih biljaka za kreiranje inovativnih velnes programa. Od visokotehnoloških terapija do drevnih rituala lečenja, gosti su vođeni na ličnom putu ka rastu i ponovnom povezivanju, koji kulminira tretmanima po meri kao što je karipski ritual čišćenja, prožet suštinom ostrvske kulture.

Pored svojih luksuznih sadržaja i gostoprimstva svetske klase, Six Senses La Sagesse je posvećen očuvanju životne sredine, sa fokusom na očuvanju prirodnog ekosistema ostrva. Od uspešne lagune koja služi kao utočište za raznoliki morski život do autohtonog drveća koje krasi pejzaže, svaki aspekt odmarališta je dizajniran tako da harmonično koegzistira sa okolinom.

Pogodno smešten na samo 35 minuta od međunarodnog aerodroma Moris Bišop u Grenadi, Six Senses La Sagesse nudi lak pristup putnicima iz celog sveta, pozivajući ih da krenu na putovanje otkrivanja, podmlađivanja i slavlja u srcu Kariba.

Luxury Experience