La Divina: Novi luksuzni hotel dočekuje svoje goste u istorijskom centru Atine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aria Hotels (@ariahotels)

Kombinacija neoklasične arhitekture sa luksuznom jednostavnošću...

Aria Hotels, porodični lanac butik hotela i nezavisnih rezidencija, otvara potpuno renovirani istorijski hotel La Divina koji svoje goste dočekuje od aprila 2024. godine.

La Divina hotel je smešten u jedinstveno estetski očuvanoj neoklasičnoj zgradi, posvećenoj legendarnoj Mariji Kalas, kombinujući neoklasičnu arhitekturu sa luksuznom jednostavnošću. Čuvajući magiju starog atinskog konzervatorijuma, i sa pažnjom usmerenom i na najsitnije detalje, stvara prostor koji odražava estetiku prošlosti, pružajući moderan komfor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aria Hotels (@ariahotels)

Gosti hotela La Divina uživaju u autentičnom grčkom gostoprimstvu koje predstavljaju hoteli Aria, u zgradi od jedinstvenog arhitektonskog i istorijskog značaja koja je renovirana sa najvećom pažnjom i marljivošću, bez uticaja na karakter i posebnu arhitekturu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aria Hotels (@ariahotels)

La Divina ima 12 unikatno dizajniranih apartmana, idealan je izbor za svakog gosta koji želi da spoji udoban i luksuzan smeštaj, direktan pristup najvažnijim spomenicima Atine, kao i da otkrije noćnu atmosferu grada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aria Hotels (@ariahotels)

Aria Hotels nastavlja da strateški jača svoj portfolio i dinamično širi svoje prisustvo u Atini, nudeći gostoprimstvo visokog nivoa, fokusirajući se na isticanje kulture, arhitekture i istorije Grčke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aria Hotels (@ariahotels)

Njihov prošireni portfolio uključuje nekretnine na raznim ostrvskim i kontinentalnim destinacijama, nudeći jedinstvena ugostiteljska iskustva koja uspešno zadovoljavaju potrebe putnika. Portfolio hotela Aria uključuje hotele u Atini, Kritu, Kikladima, Sporadima, Epiru, Eviji, Peloponezu i Jonskim ostrvima.

Luxury Experience