Dolce&Gabbana otvorio je vrata svojih rezidencija i hotela u Majamiju

Dolce&Gabbana, legendarna modna kuća poznata po svom luksuznom dizajnu i nepogrešivom stilu, upustila se u oblast nekretnina sa revolucionarnim projektom koji ima za cilj da redefiniše obrise Majamija.

Udruživši se sa JDS Development Group, modna kuća Dolce&Gabbana je predstavila svoj prvi poduhvat u oblasti nekretnina, 888 Brickell, fuziju raskošnog stambenog života i gostoprimstva svetske klase.

U srcu ovog projekta leži revolucionarni koncept dizajna, koji označava pomak od tradicionalnih kondominijuma. Grand Residences na adresi 888 Brickell su genijalno napravljene nudeći gostima pojedinačne sobe i apartmane, omogućavajući vlasnicima i gostima hotela neuporedivu fleksibilnost bez ugrožavanja privatnosti. Svaka rezidencija ima privatne ulaze, omogućavajući istovremenu upotrebu od strane vlasnika i gostiju. Štaviše, kupci imaju mogućnost da iznajme svoje domove kroz hotelski program kada nisu u upotrebi, što predstavlja jedinstvenu priliku za investiranje.

Hotel se može pohvaliti sa 250 pažljivo uređenih soba i apartmana, uključujući prepoznatljiv restoran u prizemlju i dva bara u prostranom velikom lobiju. Od restorana i bara Pool Club za ručavanje na terasi do privatnih trpezarijskih objekata, svaki aspekt odražava posvećenost Dolce&Gabbana izuzetnosti i sofisticiranosti.

Uđite unutra i dočekaće vas zajednički prostori koji odišu prepoznatljivom estetikom brenda. Veliko predvorje, ukrašeno crnim mermerom i upečatljivim zidom od bordo mermera, postavlja ton za uživanje u raskoši. Venecijanski lusteri dizajnirani po meri daju topao sjaj, dok nijanse crne, zlatne i crvene daju osećaj luksuza celom prostoru.

Popevši se na prvi sprat, dramatično stepenište od crnog mermera vodi do ekskluzivnih salona i privatnih prijemnih prostora. Ovde gosti mogu da se prepuste raskošnom barskom salonu, ukrašenom raskošnim teksturama i ikoničnim uzorkom zebre, stvarajući ambijent prefinjenog opuštanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by World Red Eye (@worldredeye)

Vrhunac iskustva Dolce&Gabbana čeka u prostoru za događaje dvostruke visine dizajniranom sa pažnjom posvećenom detaljima. Od plišanih sofa do venecijanskih lustera u boji ćilibara, svaki element odražava posvećenost brenda izradi i italijanskom glamuru.

U saradnji sa M2Atelier, modna kuća Dolce&Gabbana je svoju viziju pretočila u arhitektonsko čudo. Pod vođstvom Marka Bonelija i njegovog tima, dizajn enterijera 888 Brickell otelotvoruje suštinu etosa brenda Dolce&Gabbana, spajajući italijanski šarm sa živahnom energijom Majamija.

Pored izuzetnih enterijera, 888 Brickell nudi niz pogodnosti koje zadovoljavaju sve potrebe. Od bazenskog kluba Dolce&Gabbana 888 do wellness objekata kao što su fitnes centar, simulator golfa i spa centar, stanari su okruženi luksuzom.

Kao najviša zgrada u Majamiju, 888 Brickell predstavlja posvećenost Dolce&Gabbana inovacijama i izuzetnosti. Sa svojom elegantnom fasadom dizajniranom u saradnji sa Studiom Sofield, zgrada obećava da će redefinisati gradski arhitektonski pejzaž, spajajući modernističku estetiku sa elegancijom inspirisanom Milanom.

Luxury Experience