Folegandros dobija luksuzno odmaralište koje poštuje njegovu divlju lepotu

Sa dolaskom leta, Folegandros, očaravajuće i autentično egejsko ostrvo, dočekuje novo luksuzno odmaralište Gundari, koje bi trebalo da istakne lepotu i ponudi jedinstveno iskustvo svojim gostima.

Smešteno visoko u divljini osamljenog ostrva Folegandros, sa pogledom na plave dubine Egejskog mora, ovo utočište je dizajnirano da inspiriše i podmlađuje, sa wellnessom, gastronomijom i održivošću u srcu.

Inspirisano lepotom ostrva i harmonično uklopljeno u prirodno okruženje, odmaralište izgleda kao da lebdi iznad Egejskog mora. Dizajnerska kancelarija Block722 je iskoristila bogate prirodne materijale za kreiranje 27 apartmana i vila sa autentičnom kikladskom jednostavnošću, povezanih sa zemljom koja ih okružuje. Filozofija iza čitavog projekta je intimnost, spokoj i elegancija, tako da je Gundari oličenje tihog luksuza.

U Gundariju, iskustvo nije ograničeno samo na smeštaj. Kuvar Lefteris Lazarou, nagrađen Michelin zvezdicom, nadgledaće gastronomsku ponudu hotela. Cilj je kreiranje raznovrsnog menija, koji će goste navesti da putuju kroz ukuse i mirise grčke kuhinje.

Osim luksuza i uživanja, Gundari je posvećen zaštiti i razvoju životne sredine. Njegova posvećenost održivosti uključuje inicijative za zaštitu i regeneraciju prirodnog okruženja ostrva.

Gundari obećava jedinstveno iskustvo smeštaja, poštujući ostrvo koje je domaćin. Sa posvećenošću luksuzu, autentičnosti i ekološkoj osetljivosti, nudi beg koji će ostati nezaboravan u sećanju svakog posetioca. Otvarajući vrata ovog leta, hotel Gundari je još jedan razlog da posetite očaravajuće ostrvo Folegandros.

Luxury Experience