Otkrijte One&Only Kéa Island - tajni raj na najšarmantnijem ostrvu Kiklada

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@lena_magdalena51)

Na samo 30 minuta vožnje gliserom od Atine, nalazi se ostrvo Kea, kikladski dragulj koji čeka da bude istražen.

Sa svojim neravnim obalama, netaknutim pejzažima i stalnom populacijom od oko 2.300 stanovnika, Kea je dugo bila cenjeno mesto za odmor za Atinjane koji traže bekstvo od gradskog života, a sada će postati oličenje luksuza i opuštanja sa otvaranjem One&Only Kea Island u maju 2024.

Elegantno smešten iznad zaštićene uvale na zapadnoj obali ostrva, One&Only Kea Island obećava iskustvo kakvo do sada niste imali prilike da vidite. Dizajnirano da ponudi osamljenost, autentičnost i najbolji ukus života na Egejskom moru, ovo odmaralište je najnoviji dragulj u kruni ultraluksuznog brenda One&Only. Nakon uspeha One&Only Aesthesis na Atinskoj rivijeri, ovaj novi dodatak ima za cilj da očara goste svojim neuporedivim šarmom i lepotom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@lena_magdalena51)

Odmaralište se može pohvaliti sa 63 vile na litici koje je pažljivo dizajnirao poznati arhitekta Džon Hi. Svaka vila nudi predivan pogled na dramatične pejzaže i azurno Egejsko more, osiguravajući gostima osećaj mira i spokoja. Od belog mermera lokalnog porekla do prozora od poda do plafona koji uokviruju beskrajan pogled na more, svaki detalj je pažljivo odabran kako bi pružio luksuzno, ali autentično iskustvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@lena_magdalena51)

Za one koji traže još više privatnosti i prostora, One&Only Kea Island nudi ograničenu kolekciju od 40 privatnih kuća dostupnih za kupovinu. Ove ekskluzivne vile, inspirisane modernim grčkim dizajnom imaju od jedne do šest spavaćih soba i nude besprekoran boravak, zajedno sa baštama, terasama za ručavanje i bazenima na litici.

Ali, nije samo smeštaj ono što One&Only Kea Island čini izuzetnom destinacijom. Restorani i barovi ovog odmarališta slave bogatu kulinarsku tradiciju ostrva, sa jelovnicima sačinjenim od sezonskih sastojaka lokalnih proizvođača. Bilo da večerate u Atriji, uživate u grčkoj kuhinji sa pogledom ili ispijate koktele u lobi baru Kosmos, svako kulinarsko iskustvo je putovanje ukusa i otkrića.

Osim restorana, One&Only Kea Island nudi mnoštvo iskustava dizajniranih da urone goste u prirodna i kulturna čuda Kee. Od jedrenja do osamljenih plaža do istraživanja drevnih ruševina i podvodnih olupina, ne nedostaje avantura u koju se možete upustiti.

U srcu odmarališta nalazi se One&Only Spa. Ovde gosti mogu da se prepuste prepoznatljivim tretmanima inspirisanim grčkom mitologijom i lekovitim svojstvima prirodnih sastojaka, kao i da učestvuju u wellness programima osmišljenim za podmlađivanje i obnavljanje energije.

Luxury Experience