Upoznajte najbogatije i najuticajnije kućne ljubimce na svetu

Putuju luksuznim privatnim avionima, poseduju poslovna carstva i zarađuju milione od Instagrama – otkrivamo vam najbogatije kućne ljubimce na svetu!

Poznato je da psi i mačke imaju posebno mesto u srcima svojih vlasnika. Ponekad ta ljubav prema četvoronožnim prijateljima prevazilazi njihovu ljubav prema deci i na taj način neki kućni ljubimci završavaju sa neverovatnim nasleđem.

Neki vlasnici pasa i mačaka ne prezaju od toga da od svojih ljubimaca naprave slavne influsensere. Popularni kućni ljubimci zarađuju novac putem sponzorisanih postova i oglasa, a kada dostignu status slavne ličnosti, imaju i svoju robu. Pseći i mačji svet je redefinisan sa kućnim ljubimcima koji su jednaki, pa čak i nadmašili svoje vlasnike u smislu bogatstva. All about Cats je napravio listu najbogatijih kućnih ljubimaca na svetu, navodeći njihovu zaradu na Instagramu kako bi otkrili ko najviše zarađuje i ko je najuticajniji.

Od organizovanja događaja uživo i kreiranja svog vrhunskog brenda hrane, otkrivamo vam u galeriji 8 kućnih ljubimaca čije bogatstvo iz dana u dan postaje sve veće.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »