Putujte kontinentima sa knjigom Louis Vuitton „A Perfume Atlas“

Louis Vuitton predstavlja svoju najnoviju kreaciju koja osvaja čula: „A Perfume Atlas“.

Ovo je prva knjiga u čijem stvaranju je učestvovao Žak Kavalije Beletrud, parfimer brenda Louis Vuitton. Ovaj naslov na originalan način predstavlja sirovine koje su postale inspiracija za mirise modne kuće Louis Vuitton.

Knjiga poziva čitaoce da prate stvaraoca na njegovim putovanjima u potrazi za izuzetnim sastojcima u različitim krajevima sveta. Putovanje otvara vrata čulnom svetu punom otkrića, kroz koje nas vodi Lionel Pajes, renomirani autor i stručnjak za parfeme. Ceo koncept je savršeno upotpunjen slikama izuzetnog ilustratora Aurore de la Morinerie.

„A Perfume Atlas“ nudi potpuno jedinstven uvid u savoir-faire Žaka Kavalijea Beletruda. Zahvaljujući knjizi, čitaoci mogu da se udube u tajne najtraženijih sastojaka u kreacijama majstora parfimera, otkrivajući tajne njihove berbe, ekstrakcije, destilacije i blendanja kroz više od 200 akvarela.

Publikacija je proslava visoke parfimerije, koja je i poetska i naučna disciplina. Obradovaće sve ljubitelje prirode, putovanja i lepote. Svaka stranica je izlet u fascinantan svet: senzualno putovanje preko kontinenata u pozadini promena godišnjih doba. Od majske ruže iz Grasa, preko bangladeškog ouda do bergamota iz Kalabrije – svaki sastojak otvara vrata udaljenim horizontima i mami impresivnom energijom.

Parfimer neumorno putuje svetom u potrazi za izuzetnim sastojcima i stvara jedinstvene veze sa poljoprivrednicima sa udaljenih destinacija. Svaka sirovina je pažljivo odabrana i transportovana u Gras, gde se oplemenjuje i ugrađuje u Les Fontaines Parfumees, majstorsku parfimersku radionicu u kojoj nastaju specifične kreacije Louis Vuitton.

Za holističko čulno iskustvo, „A Perfume Atlas“ je takođe dostupan entuzijastičnim čitaocima u ekskluzivnom ograničenom izdanju, koje uključuje jedinstvenu kutiju sa 45 flašica najfinijih ekstrakata sirovina, koje je lično odabrao i kombinovao Žak Kavalije Beletrud.

„A Perfume Atlas“ biće u prodaji od 2. aprila u svim buticima Louis Vuitton po ceni od 160 evra. Ekskluzivni set parfema Atlas biće u prodaji u odabranim buticima po ceni od 5.000 evra.

Luxury Experience