Kristijano Ronaldo proveo luksuzni odmor u Južnoj Arabiji

Noćenje je prava sitnica i košta 7.000 evra.

Kristijano Ronaldo je zajedno sa suprugom, Georginom Rodrigez i njihovom decom, uživao u nekoliko dana opuštanja u St. Regis Red Sea Resort, privatnom ostrvu na obali Crvenog mora.

Iako će slavni fudbaler nastaviti svoju karijeru u Al Nasr klubu u Saudijskoj Arabiji, on po svemu sudeći sada ima više slobodnog vremena koje rado provodi sa svojom porodicom. Nedavno je izdvojio nekoliko dana da se opusti na najluksuzniji način.

Fudbalska zvezda, njegova partnerka, Georgina Rodrigez, i njihova deca odseli su u St. Regis Red Sea Resort na ostrvu Ummahat, prema fotografijama i video zapisima koje je par podelio na svojim nalozima na društvenim mrežama.

„Blizu raja“, napisao je Ronaldo na Instagramu u opisu fotografije sa četvoro dece kako šetaju zadivljujućom plažom.

Na snimku nedostaje njegov stariji sin, 13-godišnji Kristijano Mlađi. Sobe, apartmani i vile u privatnom bliskoistočnom odmaralištu mogu koštati turiste od 1.066 do 7.172 dolara po noći, u zavisnosti od veličine sobe. Kristijano, koji ima impresivnih 625 miliona pratilaca na Instagramu, takođe je podelio snimak kako se opušta pored privatnog bazena svoje vile, koji gleda na belu peščanu plažu i svetlucavo plavo more. Luksuzno odmaralište koje je porodica izabrala nalazi se na osamljenom ostrvu do kog se stiže samo čamcem ili hidroavionom.

Smeštajni kapaciteti su moderni, sa inovativnim enterijerom i impresivnim detaljima, dok imaju zadivljujući pogled na more. Odmaralište ima i prelep otvoreni bazen, najsavremeniju teretanu, spa centar i desetine restorana. Gosti mogu uživati u visokokvalitetnoj kuhinji u restoranu Nesma na obali ili se odlučiti za ručak u hotelskim prostorijama.

Vredi napomenuti da St. Regis Bar nudi besplatna pića i koktele 24 sata dnevno. Odmaralište takođe nudi niz 'ekološki bezbednih' aktivnosti uključujući jedrenje, vožnju kajakom, e-boarding, jedrenje na dasci, ronjenje, a svaki boravak dolazi sa pažljivim, personalizovanim uslugama batlera.

Luxury Experience