Zavirite u penthause Džordža Šulca u San Francisku

Bivši dom pokojnog državnog sekretara Džordža Šulca upravo je stavljen na prodaju i kao što možete očekivati, vrlo je luksuzan.

Dom u naselju Russian Hill u San Francisku, obuhvata dva susedna penthausa, ukupne površine oko 1050 kvadratnih metara. Severni penthaus se prodaje za 17 miliona dolara, a južni za 12 miliona dolara.

Džordž Šulc i njegova supruga Šarlot Mejlijard Šulc koristili su severni penthaus kao svoju glavnu rezidenciju. Taj dom uključuje tri spavaće sobe, dva kamina na drva, dva bara i radnu sobu obloženu drvetom.

U drugom stanu, koji je bračni par uglavnom koristio kao rezidenciju za goste i prostor za zabavu, naći ćete tri spavaće sobe i terasu sa pogledom na most Golden Gate.

Luksuzni stanovi pružaju savršen prostor za zabavu gostiju. Spiralne stepenice i prozori od poda do plafona sa čeličnim okvirima u obe jedinice su apsolutni spektakl, a divili su im se svi, od bivšeg britanskog premijera Tonija Blera do pevača Tonija Beneta. Hodnici povezuju dve rezidencije, a jedan između dve kuhinje se često koristio tokom žurki. (Nažalost, domovi se ne mogu spojiti zbog njihovog rasporeda.)

Šarlot je kupila severni penthaus sa svojim tadašnjim mužem 1989.godine za 3,3 miliona dolara. Nakon što su se ona i Džordž venčali, kupili su južni penthaus 1997. za oko 5 miliona dolara.

Neverovatni stanovi se sada prodaju po ceni od 29 milliona dolara, a kako izgledaju možete otkriti u galeriji fotografija.