Elegantan stan u Moskvi pun svetlosti i pariskih detalja

Divan stan sa pariskom estetikom...

Moskva, glavni grad Rusije, poznat je po svojoj arhitekturi, luksuzu i kulturi. U jednoj od glavnih ulica grada, upravo je renoviran izuzetan stan koji kombinuje prefinjenu atmosferu pariske estetike sa ruskom aurom.

Glavna vrednost ovog stana je nesumnjivo njegova lokacija, jer se rezidencija od 160m² nalazi u srcu Moskve sa pogledom na Kremlj, Boljšoj teatar i Aleksandrovski vrt. Vlasnici su želeli da uživaju u ovom prelepom pogledu iz svih prostorija, pa je dizajnerka enterijera Elena Kalinina iz Elka Interiors orijentisala ceo raspored prostora prema najpoznatijim moskovskim znamenitostima.

„Moji klijenti su ljudi sa odličnim ukusom i velikim iskustvom. Žive i rade u Evropi i imaju duboku ljubav prema pariskom stilu, pa je bilo neophodno ugraditi ove elemente u dekoraciju stana“, objašnjava Elena.

Enterijer ima izrazito savremen osećaj, sa svežim, umirujućim bojama i čistim linijama. Boje kao što su prepoznatljiva crvena cigla iz susednih zgrada i mat zlatni i zeleni tonovi moskovskih kula koriste se u paleti odabranoj za stan. Lepota materijala, kao što su mermer i drvo, dodaju luksuz i eleganciju, a istančan ukus vlasnika ogleda se u umetničkim delima i mnogim ukrasima koje su sa sobom doneli iz raznih prestonica Evrope.

U svim njegovim prostorima, meke tkanine, nežne boje i pariski nameštaj stvaraju atmosferu harmonije i spokoja. Jedan pogled na ovaj moderan stan, koji odražava sofisticiranu ličnost njegovih vlasnika, potvrđuje da svaki kutak magično inspiriše!

Pogledajte galeriju

Luxury Experience