Spektakularni dupleks penthaus u Njujorku sa baštom na krovu sada može biti vaš

Potkrovlja od livenog gvožđa u njujorškom kvartu Soho bila su favorizovana od strane umetnika u nastajanju tokom 60-ih godina zbog svojih prostranih enterijera ispunjenih svetlom i niskih zakupnina.

Decenijama kasnije, svetske zvezde kao što su Robert Dauni i Džulijan Mur poseduju sopstvene penthause u sada popularnoj trgovačkoj četvrti. Dvoetažni penthaus u užurbanoj ulici gde su dizajnerski brendovi kao što su Gucci i Celine udaljeni samo nekoliko koraka, sada može biti vaš za 8,4 miliona dolara.

Krunski dragulj nudi tri spavaće sobe i kupatila koja se prostiru na 230 kvadratnih metara stambenog prostora. Iako ima prilagođenu kuhinju i ormare, njegove najređe pogodnosti mogu se naći na krovu koji ima privatne terase na dva nivoa.

Smešten u kondominijumu izgrađenom 1920-ih, penthaus uključuje kuhinju i dnevni boravak, koji su odvojeni kvadratnim stubovima. Veliki prozori preplavljuju obe oblasti prirodnim svetlom koje osvetljava kuhinjske police i niz vrhunskih uređaja.

Na glavnom spratu naći ćete dve spavaće sobe za goste, opremljene krovnim prozorima. Prva soba uključuje kancelariju, dok druga sadrži ormare dizajnirane u Sen Žermenu i sopstveno kupatilo. Primarni apartman i epske dvospratne bašte nalaze se na gornjem nivou penthausa. Terasa povezana sa prostorijom idealna je za zabavu, budući da se na njoj nalazi roštilj na plin i prostor za sedenje iza kojeg stoje drvene žardinjere i porcelanske pločice po meri.

Počnite sa koktelima, a zatim se popnite na gornju terasu za nesmetan pogled na grad koji nikada ne spava.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience