Luksuzni stan u Atini sa veličanstvenim pogledom na Akropolj

Prefinjeni stan The One Acropolis kombinuje jedinstven pogled na Akropolj sa osećajem apsolutnog luksuza.

Atina, grad koji kombinuje drevnu civilizaciju sa modernom elegancijom, još više je istaknut kroz prozor luksuznog apartmana sa pogledom na Akropolj. U srcu centra Atine, stanovi u The One Acropolis zgradi dizajnirani su da stanarima obezbede udobnost hotelskog apartmana.

U ovom posebnom stanu sa pogledom na Akropolj koji oduzima dah, osećaj luksuza se susreće sa uticajem prošlosti, stvarajući magičnu kombinaciju koja će vas ostaviti bez daha. Njegovi sofisticirani prostori, okupani prirodnim svetlom nude „dom daleko od kuće“ koji kombinuje eleganciju sa udobnošću. Moderan nameštaj, mermerne i drvene površine stvaraju okruženje koje grli goste toplinom i luksuzom.

Stan ima dve odvojene prostorije u kojima se nalaze dnevna soba, kuhinja i trpezarija, dva velika king-size kreveta, dva ormara i prostrana mermerna kupatila sa duplim umivaonicima, tuševima i đakuzijem sa pogledom na Akropolj.

Otvaranje kliznih staklenih vrata na prostranu terasu sa mermernim podom pruža zadivljujući pogled na Akropolj, brdo Likabet, Zevsov hram i Nacionalnu baštu.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience