Moderan neutralni stan u Njujorku: Komfor i sofisticiranost u jedinstvenom prostoru

Više slika

Više slika

U srcu užurbanog Njujorka nalazi se stan koji predstavlja oazu mira i elegancije, osmišljen sa idejom da objedini komfor i sofisticiranost u jedinstvenom prostoru...

Projektovan od strane Caffe Latte, ovaj stan ističe neutralnu modernost sa paletom smirenih boja koje savršeno odražavaju koncept dizajna.

Neutralno ne znači dosadno

Neutralnost ovog stana ne znači da je prostor lišen karaktera. Naprotiv, dodavanjem diskretnih boja i posebnih detalja koji nisu očekivani, stan zadržava jedinstvenu vibraciju koja je neophodna svakom domu. Uspostavljajući ravnotežu između funkcionalnosti i luksuznog estetskog izgleda, stan pruža trenutke dobrobiti uz panoramu grada, upakovan u kosmopolitski i jedinstven dizajn.

Ulazak u svet elegancije

Već pri ulasku u stan, svetli i neutralni tonovi postaju odmah vidljivi kroz izuzetne i luksuzne dodatke, označavajući početnu tačku za dublje upoznavanje prostora. Dnevni boravak predstavlja elegantnu i prostranu sobu sa nekoliko pažljivo odabranih komada, kao što je osvežavajući modularni kauč Milenio od Caffe Latte, pokazujući da je moguće stvoriti savremenost ne zaboravljajući na dodir umetničkog i klasičnog stila.

Trpezarija i kuhinja: srce doma

Pored prostora za dnevni boravak, otvoreni koncept obuhvata i raskošnu trpezariju obavijenu neutralnim tonovima, gde zlatni detalji naglašavaju važnost trpezarije kao savršene dopune dnevnom boravku. Kuhinja predstavlja manji, ali podjednako udoban i funkcionalan prostor, obasjan krem i belim tonovima, sa ostrvom za kuvanje i stolicama za trpezariju Moka kao glavnim atrakcijama.

Spavaće sobe i kupatilo: utočišta mira

Glavna spavaća soba, održavajući principe udobnosti i mira celog stana, predstavlja trezven i dostupan prostor koji će očarati svakog svojom suptilnošću, ali i veličanstvenim izgledom. Slično glavnoj, gostinjska spavaća soba je još jedan element obeležen elegancijom, gde se ogledalo i luster ističu kao centralne tačke lepote i detalja za nezaboravnu noć. Kao najraskošniji i najluksuzniji prostor u kući, en-suite kupatilo definisano je sjajem zlata i kristalnih detalja u svoj svojoj raskoši.

Dečija soba i kancelarija: Prostori za inspirisane trenutke

Dečija soba, dizajnirana da bude prostor zabave i magije, istražuje različite funkcionalnosti koje će oduševiti najmlađe. Kancelarija, kao ultimativna tačka ove divne kuće, čini savršenu kombinaciju ozbiljnosti i raskoši, pobuđujući želju za boravkom u njoj, posebno kada se divimo okolnom osvetljenju i njenim ikoničnim komadima.

Moderno savremeni stil sa prizvukom klasične i tradicionalne arhitekture

Kroz ovaj primamljivi novi urbani prostor, moderno savremeni stil sa ekskluzivnim dodirima klasične i tradicionalne arhitekture nastavlja da se ističe kao trend. Ovaj stan ne samo da osvaja one koji traže mir u vrtlogu svakodnevnog života, već i postavlja nove standarde u svetu dizajna enterijera.

Luxury Experience