Jade Signature - penthaus koji će vas očarati na prvi pogled

Tržište luksuznih nekretnina u Majamiju vrvi od uzbuđenja dok zapanjujući Jade Signature penthaus postaje dostupan za kupovinu za impresivnih 39 miliona dolara.

Vrhunski penthaus pretrpeo je transformaciju vrednu više miliona dolara, postavši jedinstveni dragulj na nebu. Smešten na vrhu legendarne zgrade Jade Signature, dvospratni penthaus se može pohvaliti ekstravagancijom na svakom koraku. Sa šest spavaćih soba i devet kupatila, prostire se na skoro 1200 kvadratnih metara, nudi raskošan životni prostor koji predstavlja moderni luksuz.

Međutim, ono što ga istinski izdvaja jeste preko 750 kvadratnih metara balkona, koji pružaju neuporediv panoramski pogled na okolni obris Majamija, okean i obalu.

Unutra vas dočekuje ambijent raskoši i sofisticiranosti. Rezidencija dolazi potpuno nameštena, ne štedeći troškove u osiguravanju da svaki detalj odiše elegancijom. Od visokih plafona do pažljivo odabranog dekora, svaki element je prisutan kako bi dodatno poboljšao luksuznu atmosferu.

Zabava je podignuta na nove visine sa nizom pogodnosti dizajniranih da udovolje čulima. Privatni bazen poziva na osvežavajuće kupanje, dok sto za bilijar i više dnevnih zona nude prostor za opuštanje i razonodu. Zapanjujući moderni barski prostor postavlja scenu za glamurozna okupljanja, dok kućna kancelarija pruža utočište za produktivnost usred pogleda koji oduzima dah.

Ukoliko ste ljubitelj finih vina, čeka vas vinski podrum, savršen za čuvanje i izlaganje vaše kolekcije. Plakari u butik stilu služe najzahtevnijim ljubiteljima mode, dok primarni apartman na dva nivoa redefiniše luksuzan život. Zajedno sa teretanom, saunom, parnom sobom i đakuzijem sa pogledom na gradski pejzaž, to je raj mira i uživanja.

Naravno, privlačnost Jade Signature proteže se i dalje od njegovih raskošnih rezidencija. Dizajnirana od strane renomiranih švajcarskih arhitekata Herzog & de Meuron, sama zgrada je umetničko delo. Stanari uživaju u pristupu brojnim sadržajima, uključujući bazen, plažu i bar sa roštiljem, spa i fitnes sadržaje, teretanu, bar, biblioteku, poslovni centar, klupsku sobu i terasu za vodu. Svaki prostor je pažljivo dizajniran da uzdigne životno iskustvo na nove visine luksuza i pogodnosti.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience