Luksuz u Saudijskoj Arabiji dobija Elie Saab potpis

Više slika

Više slika

Kompanija Dar Al Arkan, vodeća kompanija za nekretnine u Saudijskoj Arabiji, zajedno sa Elie Saab brendom, najavljuje lansiranje Etoile by ELIE SAAB, otvarajući put za prve brendirane rezidencije ovog poznatog internacionalnog modnog dizajnera u Kraljevstvu...

Prvi put u Saudijskoj Arabiji, ikonični stil i elegancija Elie Saab mogu se pronaći u SEDRI, prvoj integrisanoj zajednici te vrste u Rijadu. Etoile by ELIE SAAB predstavlja oazu raskoši i mira, sa domovima koji odišu luksuzom, uklopljenim u tradiciju. Ova nova adresa nudi raznolikost vila sa 3 i 4 spavaće sobe u okviru dve kategorije: Vadi vile i Vile, pružajući neometan pogled na raskošne kanjone iz udobnosti vešto izrađenih rezidencija.

Grandioznost Etoile by ELIE SAAB dodatno je istaknuta njihovom ikoničnom arhitekturom. Monolitne strukture sa prozorskim kutijama, obrađene u naslednim teksturama i nijansama, pružaju kosmopolitski način života u mirnoj zajednici. To je luksuzni život u svom najboljem izdanju sa toplim drvenim završecima, hladnim besprekornim mermernim površinama i luksuznom krem paletom koja stvara atmosferu čistog sjaja. Vile će imati neponovljiv estetski dodir ELIE SAAB izuzetno oblikovanog enterijera koristeći ekskluzivne komade iz ELIE SAAB Maison kolekcije. Od spavaćih soba sa prostranim garderoberima i kupatilima do prelepih vrtova koji pružaju savršen ambijent za opuštanje, osvežavanje i ponovno povezivanje sa lepotom prirode, dizajnerski elementi ovog projekta besprekorno udružuju praktičnost sa kraljevskom estetikom.

Jusef Al Šelaš, predsednik kompanije Dar Al Arkan, rekao je: "Luksuzan život u srcu Rijada podići će apel Kraljevine za prefinjene stanovnike i globalne investitore koji žele da ovde pronađu svoj dom. Ponosni smo što smo se udružili sa ELIE SAAB brendom, dugogodišnjim partnerom, kako bismo njihove prve brendirane rezidencije doveli u Kraljevinu. Etoile by ELIE SAAB pruža zaista luksuzno iskustvo za one koji traže mir i utočište usred živahnog okruženja. Sa ovim projektom, nadamo se da ćemo doneti jedinstvenu kombinaciju tradicionalne arhitekture sa signature stilom Elie Saab, postavljajući novi standard u sektoru nekretnina u zemlji."

Ili Sab Mlađi, izvršni direktor grupe ELIE SAAB, rekao je: "Srećni smo što započinjemo novu avanturu u Saudijskoj Arabiji sa Dar Al Arkanom. Luksuz, elegancija i majstorstvo ključni su za trajni privlačnost našeg brenda, i radujemo se što ćemo to doneti Etoile by ELIE SAAB u SEDRU. Dizajniranje unikatnih stanova koji odražavaju nasleđe i kulturu Kraljevine, dok pružaju estetski prijatne moderne sadržaje, izazov je koji smo više nego srećni prihvatili. Etoile odražava sve ono što ELIE SAAB kao brend danas predstavlja - elegantan, klasičan, ali uglađeno moderan, i dizajniran je da unapredi iskustvo života."

U okviru Etoile by ELIE SAAB, SEDRA kombinuje moderni i aspirativni način života sa jedinstvenim nasleđem i istorijom Saudijske Arabije sa Salmani arhitekturom u srcu.  Smeštena severno od Rijada, ova svetska zajednica je strateški locirana blizu prominentnih destinacija grada, sa lakoćom pristupa glavnim putevima. Prostrane zelene površine, parkovi, sportski objekti, centri zajednice i najsavremeniji obrazovni i medicinski centri osiguravaju da samoodrživa zajednica nudi holistički način života za sve stanovnike.

Sa zavidnim portfoliom elegantno dizajniranih rezidencija, Dar Al Arkan je učvrstio svoj položaj kao veoma traženi pružalac rešenja za nekretnine u zemlji. Lansiranje ovog projekta dodatno potvrđuje posvećenost kompanije u kreiranju iskustava koja rezonuju sa stilom života i aspiracijama građana Saudijske Arabije.

Luxury Experience