Ova ultraluksuzna rezidencija u Sarasoti jedna je od najskupljih u gradu

Sarasota, Florida, poznata po svojim prekrasnim vidicima na obali i luksuznom životu, upravo je predstavila svoj najnoviji dragulj na tržištu nekretnina...

Po ceni od neverovatnih 11.950.000 dolara, ova izuzetna rezidencija obećava životni stil neuporedivog luksuza i sofisticiranosti. Dizajniran da bude u skladu sa okolnim panoramama okeana i tropskim gradskim pejzažima, svaki detalj ove prostrane rezidencije od 586 kvadratnih metara odiše elegancijom i prefinjenošću.

U saradnji sa dizajnerom enterijera Džudi King, vlasnici nisu štedeli kako bi obezbedili da pogledi zauzmu centralno mesto, neprimetno spajajući enterijer sa očaravajućim pejzažima. Stakleni zidovi od poda do plafona i tri prostrane privatne terase pružaju nesmetan pogled, prikazujući bujni tropski pejzaž Sarasote i modernu eleganciju novih građevina.

Po ulasku u rezidenciju putem privatnog lifta, goste dočekuje prostrani foaje koji vodi do velike sobe. Ovaj centralni životni prostor ima visoke plafone i otvoreni plan, stvarajući istovremeno osećaj veličine i intimnosti. Susedna trpezarija se neprimetno povezuje sa terasom, nudeći savršeno okruženje za zabave velikih razmera.

Gurmanska kuhinja je san svih ljubitelja kuvanja i može se pohvaliti italijanskim ormarima po meri, vrhunskim Gaggenau aparatima i površinama od kvarcita. Zasebna zatvorena ostava i namenski prostor za bar doprinose funkcionalnosti i privlačnosti ovog kulinarskog utočišta.

Vlasnički apartman je utočište luksuza, sa prostranom spavaćom sobom sa odvojenim prostorom za sedenje i direktnim pristupom terasi pored zaliva. Veliko kupatilo opremljeno je luksuznim sadržajima, uključujući tuš kabinu, kadu i duple toalete.

Tehnološke inovacije obiluju čitavom rezidencijom, sa Lutron kontrolom osvetljenja i temperaturom, kao i najsavremenijim A/V sistemom i ugrađenim WiFi. Dodatne pogodnosti uključuju perionicu veša i privatnu zatvorenu garažu za 3 automobila.

Smeštena u okviru prestižnog EPOCH razvoja, ova ekskluzivna rezidencija nudi stanarima pristup vrhunskim sadržajima i poboljšanim bezbednosnim merama. Sa svojom odličnom lokacijom na obali zaliva Sarasota i blizinom kosmopolitskog jezgra grada, EPOCH predstavlja vrhunac luksuznog života na obali Meksičkog zaliva.

Luxury Experience