Posedujte parče Western elegancije za 10,5 miliona dolara

Smešten u živopisnom gradu Džeksonu u Vajomingu, Rodeo je luksuzna rezidencija koju je dizajnirala The Brooklin Home Company – porodična grupa dizajnera, umetnika i graditelja, koja razvija kondominijume, gradske kuće i kuće za odmor u Njujorku.

Po ceni od 10,5 miliona dolara, ovaj dom od 500 kvadratnih metara neprimetno spaja savremeni dizajn sa rustičnom elegancijom, nudeći pet spavaćih soba i pet kupatila koja oličavaju i sofisticiranost i toplinu.

Od trenutka kada uđete u veliki foaje, Rodeo rezidencija pleni svojom arhitektonskom blistavošću, dajući ton veličanstvenosti koja se nalazi u njoj. Veliki prozori sa slikama strateški uokviruju veličanstvene planine Mount Glory, dajući unutrašnjost prirodnu svetlost i pružajući nesmetan pogled na okolinu koja oduzima dah.

Velika soba, ukrašena zasvođenim plafonima, izloženim drvenim gredama i kaminom od kamena, odiše daškom vestern stila. Ovaj prostor postaje srce kuće, neprimetno integrišući kuhinju, trpezariju i natkrivene terase kako bi se stvorio fluidan prelaz između enterijera i eksterijera. Rezultat je prostor koji se čini privlačnim i prostranim, savršen spoj udobnosti i veličine.

Kuhinja opremljena vrhunskim Sub-Zero i Wolf aparatima, pretvara kuvanje u kulinarsko iskustvo. Veliki kameni kamin u dnevnom boravku postaje centralna tačka, pružajući toplinu i ambijent u prohladnim večerima, stvarajući idealno okruženje za intimna druženja sa porodicom i prijateljima.

Primarni apartman je utočište udobnosti, sa spavaćom sobom, velikim ormarom i kupatilom nalik spa centru. Svaka od četiri spavaće sobe za goste nudi sopstvena kupatila i dovoljno prostora za ormar, osiguravajući privatna utočišta i za porodicu i za goste. Uključivanje namenskog kancelarijskog prostora i dve vešernice dodaje praktičnost promišljenom dizajnu, čineći Rodeo rezidenciju savršenim spojem luksuza i funkcionalnosti.

Posebna prostorija za medije savršena je za filmske večeri ili neobavezna okupljanja. Pokriveno dvorište pruža bekstvo na otvorenom sa prekrasnim pogledom na planinu Glory i okolne planine, stvarajući idilično okruženje za opuštanje i druženje.

Jedna karakteristika koja izdvaja Rodeo rezidenciju je direktan pristup iz susedstva stazama za pešačenje i brdski biciklizam. Ova jedinstvena karakteristika poziva stanare da istraže prirodne lepote okolnog pejzaža, dodajući avanturističku dimenziju planinskom životu.

U skladu sa posvećenošću kompanije Brooklin Home Company lokalnim umetnicima i kreatorima, rezidencija Rodeo služi kao galerija koja slavi lokalni umetnički talenat. Opremljena delima kako nadolazećih tako i afirmisanih umetnika, uključujući dela Adama Gaja, dom postaje živo platno, neprimetno integrišući umetnost u tkaninu svakodnevnog života.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience