Zavirite u stan na obali ostrva Fišer koji vredi 35 miliona dolara

Od Opre Vinfri do Džulije Roberts i Roberta Herjaveca, postoji mnogo bogatih i poznatih ljudi koji su posedovali stanove na ultra-ekskluzivnom ostrvu Fišer na Floridi.

Predivan stan vredan 35 miliona dolara smešten je u desetospratnoj Palazzo Del Sol, prvoj stambenoj zgradi sa punom uslugom u enklavi ostrva. Stan se prostire na 760 kvadratnih metara i ima pet spavaćih soba i šest kupatila. Prozori pune visine i velike terase sa tri strane pružaju otvoren pogled na Majami Bič, zaliv Biskejn i privatne golf terene na ostrvu.

Smešten iznad zaliva Biskejn, raskošan dom ima prostranu dnevnu sobu, svečanu trpezariju, porodičnu sobu i kancelariju. Tu je i kuhinja opremljena vrhunskim aparatima, kućni bioskop i primarni apartman opremljen privatnom radnom sobom.

Kao što se i očekivalo, kompleks koji je dizajnirao Kobi Karp pruža stanarima listu vrhunskih sadržaja za pranje veša, aperitiv bar sa batlerom, fitnes centar, frizerski salon na licu mesta i obližnju privatnu plažu.

Stanari se takođe mogu prijaviti za članstvo u Fisher Island klubu, koji je prvi put otvoren 1987. Međutim, to će vas koštati oko 250.000 dolara. Ostrvo od 216 hektara, do kojeg se može doći samo čamcem poznato je po tome što je najskuplji poštanski broj na Floridi - i jedno od najskupljih mesta za život u Sjedinjenim Državama.

Od septembra 2023. srednja prodajna cena kuće u luksuznoj zajednici odmarališta iznosila je oko 5,7 miliona dolara.

„Iako je ostrvo Fišer udaljeno kratkom vožnjom trajektom ili jahtom od atrakcija i uzbuđenja Majamija i Majamija Biča, boravak u ovom ekskluzivnom i veoma bezbednom privatnom svetu čini se kao zaseban svet odvojen od svega“, navodi se na listi.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience