Neponovljiva lepota na farmi u Toskani

Divna farma u srcu Toskane sada može postati mesto gde ćete provesti dane odmora...

U Toskani, najmagičnijem regionu Italije, poznatom po svojoj zadivljujućoj lepoti i idiličnoj atmosferi, među brdima i vinogradima, nalazi se ova farma koja kombinuje tradicionalni šarm sa udobnošću savremenog života.

Imanje, izgrađeno od kamena i okruženo bujnim vrtovima lavande, pravi je raj. Zemljišta prepuna čempresa i vinogradi koji okružuju građevinu stvaraju prizor koji podseća na sliku.

Enterijer kuće prati tradicionalnu arhitekturu ovog kraja, sa kamenim podovima, drvenim gredama na plafonu i starinskim nameštajem, detaljima koji stvaraju toplo i prijatno okruženje. Veliki prozori omogućavaju suncu da prodre u prostor, nudeći nesmetan pogled na brda Kjantija.

Vrt kuće je pravi rajski vrt, pun cveća, travnjaka i aromatičnog bilja. Veliki infinity bazen sa masažnim mlaznicama idealan je za ronjenje i uživanje u trenucima na ležaljkama, uživajući u prelepom pogledu na okolni pejzaž sa vinovom lozom i maslinama.

Boravak na takvoj farmi u Toskani je prilika da iskusite lokalni način života i prepustite se italijanskom selu. Uz zvuke cikada i miris aromatičnog bilja u vazduhu, ova kuća u Toskani je kao pravi raj, potpuno u skladu sa prirodom i tradicijom ovog kraja.

Farma je dostupna za iznajmljivanje, a više informacija možete pronaći na sajtu www.lecollectionist.com

Pogledajte galeriju

Luxury Experience