Elie Saab predstavlja svoju novu kolekciju Resort 2023: Beyond Bond

Samouverena, staložena i hrabra, žena ELIE SAAB se ne plaši da preduzme akciju i pokrene nove mogućnosti. Njena moćna i naglašena individualnost oživljava u kolekciji RESORT 2023 koja je inspirisana vitalnom suštinom Bond devojke.

Smeli nalet boja i samouverene teksture spajaju se u raznovrsnost silueta koje ostavljaju upečatljiv utisak. Kardinalno crvena, ponoćno plava, tonovi vina, limete i lavande krase tipične ELIE SAAB duge haljine od svile. U senzualnim igrama moći i romantike, grafička koža naglašava telo u interpretacijama sakoa i suknje, dok hipnotički otisci u nijansama limete i vina doprinose lepoti odevnih komada koji grle figuru.

Bogatstvo i veličanstvenost odevnih komada naglašeni su dekorom koji je više od pukog ukrasa, sa smelim geometrijskim metalnim alkama i kristalnim trakama na leđima. Monogram Couture kuće suptilno je ispleten na suknjama visokog struka i krop topove za bezbrižne trenutke jednostavnog zadovoljstva, dok su haljine i kombinezoni od poplina obogaćeni puf rukavima i predstavljaju simbol ženske snage i smelosti.

Zaslepljujuće balske haljine spremne su za trenutke glamura i sjaja, dok su uzorci šljokica izvezeni na prozirnom tilu. Makrame se intimno prepliće sa čipkom, trikotaža flertuje sa perjem, dajući dubinu i pokretljivost asimetričnim koktel haljinama.

Sa zadivljujućom suštinom Bond devojke, kolekcija RESORT 2023 je dinamično oličenje ženske snage. Samouverena, staložena i uvek spremna za avanture, žena ELIE SAAB korača sopstvenim putem sa stalnim uverenjem da doživi život u potpunosti.

Luxury Experience