Sabrina Karpenter odiše retro stilom u novoj SKIMS kampanji

Više slika

Više slika

Sabrina Karpenter stupa u centar pažnje kao novo lice SKIMS brenda, ističući kolekcije Stretch Lace i Fits Everybody u novoj kampanji...

Britanski fotograf Džek Bridžland zabeležio je slike sa nostalgičnim šarmom, uključujući elemente poput CD, postera i vokmena. Obučena u nežne pastelne tonove, Karpenter je prikazana u asortimanu bodija, intimnih čipkastih komada i usko prilagođenih odvojenih delova koji naglašavaju posvećenost brenda ženstvenosti i udobnosti. Noseći mašne u kosi i pastelnu šminku, vizueli odišu čistim glamurom.

Govoreći o kampanji, Karpenter je izrazila svoje oduševljenje raznovrsnim i privlačnim izborom donjeg rublja koje SKIMS nudi. Posebno je izrazila naklonost prema kolekciji Stretch Lace, ističući njenu delikatnu izradu, i pohvalila kolekciju Fits Everybody zbog izuzetne udobnosti i besprekornog pristajanja.

Ukupna kreativna direkcija kampanje, koja slavi ženstvenost, bila je nešto što je Karpenter posebno inspirisalo. Izrazila je uzbuđenje i čast što je izabrana da predstavlja SKIMS, brend koji dugo ceni.

Luxury Experience