Natalija Vodianova najavljuje dolazak proleća u novoj Ferragamo kampanji

Više slika

Više slika

Modna kuća Ferragamo predstavila je svoju kampanju za proleće/leto 2024, otvarajući novo poglavlje u istraživanju suštine Ferragamo žene.

U ovoj kampanji predstavljen je legendarni supermodel Natalija Vodianova, snimljena objektivom Vanine Sorenti. Maksimilijan Dejvis crpi inspiraciju iz karipskih i italijanskih stilova za dizajn Ferragamo kolekcije za proleće i leto. Iz ove mešavine karipskog – toplog, živopisnog i opuštenog – i italijanskog – elegantnog, modernog i sofisticiranog – rađa se niz zaista sugestivnih i atraktivnih predloga, odnosno kolekcija koja je lepa i funkcionalna u isto vreme.

Vodianova pored elegantne odeće nosi lepe dodatke poput Hug ili torbe Fimma, takođe naočare za sunce i naravno obuću koja odgovara stajlinzima. To čini u okruženju koje je inspirisano italijanskim stilom, prostoriji ukrašenoj vintage nameštajem u tonovima koji omogućavaju apsolutni prikaz same Natalije Vodianove i Ferragamo prolećne i letnje kolekcije za 2024. godinu.

Ako ste jedna od onih dama koje odbijaju da se odreknu i elegancije i udobnosti, ova kolekcija će vas zainteresovati jer je gotovo savršen primer kako izgleda lepa, korisna, udobna i elegantna odeća.

Luxury Experience