Tom Ford letnja kampanja za 2024. godinu: Sezona Luksuza

Više slika

Više slika

Tom Ford je zvanično lansirao svoju letnju kolekciju za 2024. godinu uz impresivnu kampanju koja emituje luksuz i senzualnost...

Sa kreativnom direkcijom Pitera Hokinga i fotografijama Robina Galiegua, nova kampanja se izdvaja dramatičnim i smelim izgledom.

Kampanja predstavlja niz elegantnih modnih komada, osvetljavajući mešavinu smelih i klasičnih stilova luksuznog brenda. Od elegantnog toka haljine maksi dužine do smelog privlačnog izgleda dubokog bodija dugih rukava, dizajni su prikazani u bogatom, sugestivnom okruženju, nagoveštavajući opuštene trenutke pored bazena.

Modeli Angelina Kendall, Agel Akol i Ida Hajner ističu se u ovim kreacijama, igrajući sofisticiranu i osnaženu Tom Ford ženu. U skladu sa reputacijom brenda za izuzetno krojenje, kolekcija sadrži metalik odelo koje se presijava pri pokretu, dodajući dodir glamura letnjim večerima.

Kampanja takođe naglašava ikonične aksesoare brenda, od upadljivih kaiševa koji oblikuju struk do torbi i elegantnih naočara za sunce koje prelepo uramuju lice.

Stajling Mari Ša je očigledan kroz celu kampanju, održavajući kohezivan izgled koji premošćuje jaz između prolećne kolekcije. Lepota, na kojoj su radili Dik Pejdž za šminku i Džimi Pol za frizure, donosi eleganciju ali i glamurozan estetski izgled.

Luxury Experience