Kajli Džener predstavlja elegantne setove za Khy Drop 004

Više slika

Više slika

Khy, brend kojim rukovodi Kajli Džener, upravo je predstavio Drop 004, kolekciju prikazanu u minimalističkoj kampanji snimljenoj u Parizu koja se ističe svojom svestranošću od dnevnih do večernjih kombinacija...

Ova kolekcija prikazuje Kajli kako pozira pored modela, ističući spoj jednostavnosti i sofisticiranosti prisutan u svakom komadu. Najnovije izdanje, koje karakteriše pristupačni, tihi luksuz, zadržava paletu neutralnih tonova, osiguravajući da svaki komad lako može da se uklopi u različite garderobe.

Od šik topa na jedno rame u kombinaciji sa suknjom do elegantnih haljina, dizajni odjekuju temom nenametljive elegancije bez visoke cene. Od potpuno crnog izgleda do kombinacije krem boje, dizajni nude prigušen šik.

Drop 004 nudi kapsul kolekciju od deset komada koja istražuje teksture i forme tri različita materijala: Sueded Stretch, poznat po svom mekanom dodiru; Sleek Stretch, koji pruža prilagodljivo, ali fleksibilno prijanjanje. Tu je i Mesh Stretch, dodajući misterioznu privlačnost sa svojom blagom providnošću. Ova raznovrsnost materijala naglašava posvećenost ove kolekcije spajanju udobnosti sa stilom.

Lansirana ekskluzivno na khy.com od 28. februara, kolekcija je namenjena širokoj publici, sa veličinama koje variraju od XXS do 4XL.

Luxury Experience