Haljine za venčanje Zuhaira Murada za proleće 2025 koje morate videti

Više slika

Više slika

Kolekcija Zuhaira Murada Bridal Spring 2025 je zadivljujuća počast drevnoj feničanskoj kulturi, preplićući istorijsku raskoš sa svadbenom modom.

Nova linija, otkrivena na spokojnoj pozadini Mediterana, odiše vanvremenskom aurom, obećavajući da će očarati neveste koje traže spoj prošlosti i sadašnjosti za njihov poseban dan.

Delikatna upotreba vela za venčanje od čipke doprinosi eteričnom kvalitetu haljina. Zlatni ukrasi suptilno blistaju, odražavajući toplinu mediteranskog sunca, dok miris proleća kao da se zadržava na zamršenoj čipki i printovima koji krase haljine.

Asortiman govori o snu svake neveste, od silueta koje grle figure do velikih obimnih balskih haljina. Dizajnerski detalji kao što su satenske mašne i četvrtasti izrezi i dodaju dašak klasične elegancije. U međuvremenu, čvrsta, ali tečna mikado tkanina nudi kretanje i gracioznost. Visoki izrezi daju prizvuk sofisticirane prefinjenosti za skromnije neveste.

Haljine su dodatno naglašene kristalima i svetlucavim vezom, sa motivima maslinovih grančica i vinove loze isprepletenim nagoveštajima legendarnih priča. Ovi vizuelni elementi čine svaku nevestu božanstvom iz prošlosti, boginjom u njenoj legendarnoj ljubavnoj priči.

Kolekciju upotpunjuje paleta boja čiste bele i slonovače za klasičan izgled sezone venčanja.

Luxury Experience