Kara Delevinj je eko-chic u letnjoj reklami Stella McCartney

U izražajnom gestu zagovaranja zaštite okoline, Stella McCartney je angažovala supermodela i glumicu Karu Delevinj za svoju letnju kampanju za 2024. godinu...

Fotografije su zabeležene od strane Harlija Vira u reciklažnom centru na jugu Londona. Ova postavka odražava nepokolebljivu posvećenost slavne dizajnerke održivosti, odražavajući misiju brenda i duh eko-aktivizma plavokose manekenke. Kampanja prikazuje Delevinj u kontrastnim stilovima: na jednoj slici se pojavljuje gotovo gola, zaklonjena ikoničnom Falabella torbom u više stilova.

Na drugoj nosi opušteno roze odelo upareno sa živopisnom žutom čipkanom bluzom, pokazujući ležeran šik sinoniman sa filozofijom dizajna Stele Makartni. Izbor lokacije za snimanje je simboličan, naglašavajući neophodnost recikliranja i ponovne upotrebe u modnoj industriji i služi kao upečatljiva pozadina naspram koje se ističu napori brenda za održivost, posebno njegovo pionirsko korišćenje recikliranog kašmira od 2016. godine i proslava 15. godišnjice tote torbe Falabella.

Ova saradnja predstavlja još jednu prekretnicu za Delevinj, koja je ranije ove godine krasila prolećne reklame za MCM, nastavljajući svoje uticajno prisustvo u modnom svetu.

Luxury Experience