Kolekcija Louis Vuitton Nautical 2024: Stil pored mora

Više slika

Više slika

Louis Vuitton je predstavio svoju Nautical kolekciju za 2024. godinu, spoj sofisticiranosti i morskog šika…

Prihvatajući vanvremenski šarm pomorskog stila, kolekcija uvodi niz dizajna prožetih izraženom nautičkom suštinom. U srcu kolekcije su pruge, uz pažljivo odabranu paletu boja mornarske plave, crne i bele, odražavajući mirne i moćne vibracije okeana. Linija je oda ležernoj elegantnoj estetici, predstavljajući niz modnih osnova.

Ključni komadi uključuju precizno krojene blejzere, sofisticirane košulje i graciozno naborane suknje. Aksesoari igraju ključnu ulogu u ovoj kolekciji, sa ogrlicama u obliku sidrenog lanca koje prave smeo izraz i minđušama s monogramom.

Svetla tačka kolekcije je torba GO-14, dostupna u privlačnoj crvenoj i mornarskoj plavoj, simbolizujući luksuz i avanturu. Pored toga, torba Noé BB u bucket formi pojavljuje se u elegantnim stilovima. Nastavljajući nasleđe francuskog brenda iz prolećne kampanje 2024, Nautical kolekcija nadograđuje svoju tradiciju.

Svileni šalovi kompletiraju kolekciju Louis Vuitton, nudeći svestran dodir koji pojačava prozračnu, opuštenu atmosferu. Bilo da su vezani u kosi ili kao ukras na torbi, ovi šalovi služe kao šik aksesoar za sezonu.

Luxury Experience