Formula moćnog odevanja: Naomi Kembel x BOSS

Naomi Kembel podiže svoj modni uticaj na nove visine lansiranjem kapsul kolekcije Naomi x BOSS, koja kanališe suštinu modernog moćnog odevanja.

Ispred objektiva renomiranog fotografa Mikaela Džansona, crna pantera manekenstva odiše samopouzdanjem u kampanji koja sadrži upečatljive studijske fotografije.

Dizajniran za ženu koja ponosno prihvata svoju individualnost, asortiman Naomi x BOSS prikazuje Kembel u nizu sofisticiranih odevnih kombinacija. Naomi pozira u elegantnom odelom na pruge, lepršavom dugom kaputu, uskim pantalonama i košulji. Kolekcija je obojena paletom bademasto braon, crne i bele, sa živahnim naletima smele ljubičaste boje, pokazujući spektar samopouzdanja i stila.

Pošto je prethodno krasila jesenju kampanju brenda BOSS, stalna veza Naomi Kembel sa brendom dodatno učvršćuje njen status modne ikone.

U saopštenju za štampu, Naomi deli uvid u dizajn BOSS kolekcije, napominjući uključivanje tkanina koje su otporne na gužvanje. Ove karakteristike obećavaju da će izgled moderne žene ostati besprekoran, odražavajući njen dinamičan način života. Ona je uvek u pokretu, a kako sama Naomi kaže, kolekcija je spremna za „sledeću avanturu“, osiguravajući stil bez kompromisa.

Luxury Experience