GENERALI 24 SATA ELEGANCIJE 2019 BY JAGUAR, PREDSTAVLJA VIOLA MILANO

Beograd će imati priliku da po 9. put bude domaćin prestižne manifestacije „24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence” pod pokroviteljstvom  GENERALI Osiguranja Srbija, uz podršku BELGRADE WATERFRONT i JAGUAR-a.

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 6. do 8. septembra, u partnerstvu sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), Britansko Srpskom privrednom komorom (BSCC), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević, koja istog dana obeležava rođendan poslednjeg kralja Jugoslavije Kralja Petra II Karađorđevića.

Okupljanje počinje na Belom Dvoru, u petak, 6 septembra, pod pokroviteljstvom njihovih kraljevskih visočanstava, prestolonaslednika Aleksandra i princeze Katarine, svečanim ot-varanjem jedinstvene izložbe MASTERS OF EXCELLENCE, gde će se predstaviti majst-ori elegancije, ovog puta iz Velike Britanije. Selekcija vrhunskih, rukom rađenih odela ču-vene kuće elegancije EDWARD SEXTON iz Londona, koji oblače svetske zvezde od Mick Jaggera, Elton Johna do Naomi Campbell i Annie Lennox; legendarni kreatori ručno radjenih košulja TURNBULL & ASSER - ( kod kojih je sam Winston Churchill bio stalni klijent, a koji generacijama oblače svetsku elitu); majstori ekskluzivne rukom rađene obuće GAZIANO & GIRLING, cenjeni na svim merdijanima, čijim je kvalitetom oduševljen i prestolonaslednik Princ Charles.

Automobilska zvezda veceri će svakako biti 100% električni Jaguar I-PACE, evropski i svetski automobil godine, koji će blistati ispred Belog Dvora, kao još jedan legendarni bri-tanski brend!

Pored etabliranih svetskih brendova tu su i vrhunski majstori nove generacije kao što su milanski brend VIOLA MILANO sa kolekcijom ekskluzivnih kravata, kao i srpski dizajner ručnih satova, Jovan Jelić, koji stvara pod brendom HOH, Evica Gloves - ručno rađene rukavice Evice Milovanov Penezić i Zoran Smiljanić, dizajner senzacionalnih ženskih šešira pod brendom Blackbirdfield. Kako dolikuje britanskoj ediciji, gosti će uživati uz HEN-DRICK’s gin&tonic, ali i u srpskim delicijama iz Destilerije Zarić i Conte de Vallonne.

Zvezda ovogodišnje SALON OF EXCELLENCE,  konferencije i izložbe posvećene luksuzu,  koja će se održati 7 septembra u salonu Belgrade Waterfront-a u Karađorđevoj ulici sa početkom od 15h,  je i:

VIOLA MILANO – luksuzne ručno rađene muške kravate i aksesoar

Viola Milano osnovana je u Milanu, sa ciljem da kreira i dizajnira vanvremensku, elegantnu, luksuznu kolekciju ručno rađenih muških kravata i aksesoara. Prava ljubavna veza zasnovana na strasti, želji i majstorstvu pretvorila je Violu Milano u total- look lifestyle brend. Kombinujući najbolju italijansku izradu, vrhunske luksuzne tkanine, besprekorno uklapanje sa neprikosnovenim italijanskim krojem, Viola Milano je danas poznata kao "Rolls Royce" odeće i aksesoara napravljenih u Italiji.

Veoma su ponosni na svoju posvećenost kvalitetu i ručnom radu, kao i na svoju prepoznatljivost koju su  stekli u muškom modnom svetu. U Viola Milano veruju da sama lepota ima neprocenjivu vrednost, bez ikakvog drugog cilja sem da se ceni.

Veruju da je najbolji, najadekavatniji način da se stvari rade nije nužno i najbrži ili najprikladniji. Umesto toga, u Viola Milano uvek teže ka tome da naprave komade koji oslikavaju njihovu veštinu ručne izrade, kreirane radi same lepote. Trudeći se da sačuvaju Evropsku tradiciju kvalitetnog zanatstva i ručne izrade, sarađuju sa talentovanim artizanima iz Velike Britanije i Italije.

Veliki deo inspiracije koja čini osnovu za njihovu kolekciju potiče od legendarnih ikona stila kao što su  Cary Grant, Clark Gable i naravno, jedinstvene Gianni Agnelli. Snažan osećaj ličnog stila, a ne samo želja da se uklopite u trendove, već umesto toga što nastavljate da probijate novo tlo, i čineći to, izražavajući sebe, kreirate zapravo, vaš pravi stil. Viola Milano vas poziva  da im se pridružite u njihovom putovanju kako bi našli vanvremensku inspiraciju.

Luxury Experience