CHIVAS 24 sata Elegancije 2018 by AUDI, predstavlja MAROL

Beograd će imati priliku da po 8. put bude domaćin prestižne manifestacije „CHIVAS 24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence” uz podršku BELGRADE WATERFRONT i AUDI.

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 7. do 9. septembra, u partnerstvu sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Okupljanje počinje na Belom Dvoru, u petak, 7. septembra, pod pokroviteljstvom njihovih kraljevskih visočanstava, Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine, svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe MASTERS OF EXCELLENCE. Uvodni govor će održati jedan od najcenjenijih svetskih autora iz oblasti elegancije i mode, BERNHARD ROETZEL, pisac poznate knjige GENTLEMAN. Uz podršku G.H. MUMM šampanjca, na izložbi će se predstaviti majstori vrhunskih, rukom rađenih odela čuvene kuće elegancije SARTORIA PANICO iz Napulja, majstori ekskluzivne obuće DUCAL iz Firence sa uskoro jednim vekom tradicije, famozni proizvođač skupocenih tkanina DRAGO iz Italije, svetski poznata kuća rukom šivenih košulja MAROL1959 iz Bolonje.

Pored etabliranih svetskih brendova tu su i vrhunski majstori nove genaracije kao što su napuljski brend UGLYS sa kolekcijom kožnih, rukom rađenih vikend torbi po meri i ukusu klijenta, prestižne naočare The Bespoke Dudes eyewear, kao i egzotična selekcije parfema Abadi. U prisustvu CHIVAS internacionalnog brend ambasadora, KEN LINDSAY-a, biće održana i ekskluzivna VIP degustacija CHIVAS REGAL EXTRA viskija u kraljevskoj biblioteci. Ekskluzivno, gosti ce imati priliku da prisustvuju premijeri  najnovijeg modela AUDI Q8. Specijalni gost 24 sata Elegancije biće ruska Princeza Olga Andrejevna Romanov, naslednica Carske porodice Romanov i predsednik Romanov Family Association.

Zvezda ovogodišnje SALON OF EXCELLENCE,  konferencije i izložbe posvećene luksuzu, koja će se održati 8 septembra u salonu Belgrade Waterfront-a u Karadjordjevoj ulici sa početkom od 15h,  je i:

MAROL - savršene košulje po meri

Bolonja. 1939. Mlada žena po imenu Rosanna imala je talenat: sa iglom i koncem, pravila je prelepe kosulje koje su veoma cenili poznati i uspeni ljudi od stila u Bolonji.
Rosanna je volela da pravi košulje. Ali htela je da ih učini boljim, lepšim. Opsesivno je poboljšala svoje veštine tokom dvadeset godina, pohađala italijanske krojačke škole najvišeg ranga. Rosanna se zaljubila u Luciana,knjigovođu.

Prva prekretnica je došla 1959. godine. Rosanna je konačno skupila hrabrosti da otvori sopstveni atelje. Luciano, znajući da će njegovana žena provoditi vreme u pravljenju košulja, pridružuje joj se. Na poseban način odali su čast svojoj ćerki  i tako je rođen, MAROL : MA za Manuela, RO za Rosanna i L za Luciana.

Danas, u istom slavnom gradu beskrajnih lukova, u delu u kom je i osnovana, kuća MAROL i dalje postoji ali sada i na svetskom nivou ima razvijenu distribuciju.

Svaka MAROL košulja koja se napravi, bilo da je klasična ili moderna, sačuvala je dušu Severne italijanske zanatske umetnosti utkane od strane Rosanne i Luciana još pre šest decenija.

Savršena alhemija lepote, funkcionalnosti iznad svega, i najviši stepen kvaliteta
Manuela je danas još uvek za svojim stolom,  smeštenim u sredini ateljea, kritikuje ako neko pogreši , baš kao njena majka pre nje, dodajući po koju šalu kao njen otac, nekada.

Danas, u partnerstvu sa novim suvlasnikom Bo Yang-om, MAROL kreće na novo putovanje. Putovanje na kom sa klijentima dele ljubav prema  vrhunski izradjenoj košulji, ali dele i njihovu tradiciju, za odabrane.

Košulja MAROL je kao savršena, kao druga koža. Postaje deo vas. Nadahnjuje vas. Daje snagu. Sprema za svet

Čast nam je da pravimo košulje, u najvećoj diskreciji, za klijente koji su superiorni, direktore, one koji vode, bore se, pobeđuju, zabavljaju, inspirišu. Za one koji donose odluke.

Ali na kraju, nije važna odeća. Elegancija nije odgovor.

Obucite MAROL košulje sa pažnjom, a zatim nastavite svojim putem. Živite.

Više informacija na www.24hoursofelegance.com i www.marol.it

Luxury Experience