CHIVAS 24 sata Elegancije 2018 by AUDI, predstavlja CHIVAS REGAL THE ICON

Beograd će imati priliku da po 8. put bude domaćin prestižne manifestacije „CHIVAS 24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence” uz podršku BELGRADE WATERFRONT i AUDI.

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 7. do 9. septembra, u partnerstvu sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Okupljanje počinje na Belom Dvoru, u petak, 7. septembra, pod pokroviteljstvom njihovih kraljevskih visočanstava, Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine, svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe MASTERS OF EXCELLENCE. Uvodni govor će održati jedan od najcenjenijih svetskih autora iz oblasti elegancije i mode, BERNHARD ROETZEL, pisac poznate knjige GENTLEMAN. Uz podršku G.H. MUMM šampanjca, na izložbi će se predstaviti majstori vrhunskih, rukom rađenih odela čuvene kuće elegancije SARTORIA PANICO iz Napulja, majstori ekskluzivne obuće DUCAL iz Firence sa uskoro jednim vekom tradicije, famozni proizvođač skupocenih tkanina DRAGO iz Italije, svetski poznata kuća rukom šivenih košulja MAROL1959 iz Bolonje.

Pored etabliranih svetskih brendova tu su i vrhunski majstori nove genaracije kao što su napuljski brend UGLYS sa kolekcijom kožnih, rukom rađenih vikend torbi po meri i ukusu klijenta, prestižne naočare The Bespoke Dudes eyewear, kao i egzotična selekcije parfema Abadi. U prisustvu CHIVAS internacionalnog brend ambasadora, KEN LINDSAY-a, biće održana i ekskluzivna VIP degustacija CHIVAS REGAL EXTRA viskija u kraljevskoj biblioteci. Ekskluzivno, gosti ce imati priliku da prisustvuju premijeri  najnovijeg modela AUDI Q8. Specijalni gost 24 sata Elegancije biće ruska Princeza Olga Andrejevna Romanov, naslednica Carske porodice Romanov i predsednik Romanov Family Association.

Zvezda ovogodišnje SALON OF EXCELLENCE,  konferencije i izložbe posvećene luksuzu, koja će se održati 8 septembra u salonu Belgrade Waterfront-a u Karadjordjevoj ulici sa početkom od 15h,  je i:

CHIVAS REGAL THE ICON

Prošlo je više od stoleća otkako se Chivas Regal ustoličio kao prvi luksuzni viski na svetu, a danas Chivas Regal predstavlja simbol luksuza novog doba – Chivas Regal The Icon.

Rođen vrhunskim umećem

Ikone se ne stvaraju, one se rađaju. Chivas Regal The Icon, mešavina nekih od najređih i najstarijih viskija dostupnih Chivas Regal viskiju,na najvišem je nivou svog ranga. Probati Chivas Regal The Icon znači uživati u najfinijem umeću koje je utkano u svaku stvorenu flašu ponaosob.

Chivas Regal The Icon je otelotvorenje umeća i tradicije koji su u bliskoj vezi sa neprikosnovenom stručnošću master blendera Chivas Regal viskija, Kolina Skota.Visokoprestižni škotski viski je izuzetno prefinjena mešavina mnogo traženih vrsta viskija iz više od 20 destilerija širom Škotske, uključujući i neke od retkih vrsta viskija iz zauvek izgubljenih destilerija.

Chivas Regal The Icon predstavlja savršen sklad novog i starog u koji je svaka destilerija utkala jedinstvene karakteristike. U njegovoj osnovi nalazi se najređi slad iz Strathisla destilerije, duhovnog doma Chivas Regal viskija i najstarije destilerije sa najdužim radnim stažom na škotskim visijama. Chivas Regal The Icon je smela, skladna i nezaboravna mešavina, naglašena ručno biranim sladom iz Longmorna i Glen Keith destilerije, a posebno osmišljena za vrsne poznavaoce viskija.

Svake godine, master blender će proizvesti ograničen broj flaša ovog luksuznog škotskog viskija, čineći ga proizvodom neophodnim kako za obožavaoce, tako i za kolekcionare viskija.

Ručno izrađen i vrhunski dekorisan

U skladu sa luksuznom tečnošću unutra, Chivas Regal The Icon, čija svaka boca je kristalni dekanter, ručno izrađen od strane posvećenih majstora u „Dartington Crystal“, pre nego što se napuni ovom luksuznom tečnošću. Zelena boja stakla odaje počast izvornoj boci Chivas Regal-a iz 1909. godine, a fina obrada stakla i sofisticirani metalni detalji doprinose izgledu vrhunske elegancije. Stoper je ukrašen zaštitnim “luckenbooth” znakom, tradicionalnim keltskim simbolom ljubavi.

 

 

 

Luxury Experience