GENERALI 24 SATA ELEGANCIJE 2019 BY JAGUAR, PREDSTAVLJA GAZIANO & GIRLING

Beograd će imati priliku da po 9. put bude domaćin prestižne manifestacije „24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence” pod pokroviteljstvom  GENERALI Osiguranja Srbija, uz podršku BELGRADE WATERFRONT i JAGUAR-a.

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 6. do 8. septembra, u partnerstvu sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), Britansko Srpskom privrednom komorom (BSCC), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević koja istog dana obeležava rođendan poslednjeg kralja Jugoslavije Kralja Petra II Karađorđevića.

Okupljanje počinje na Belom Dvoru, u petak, 6 septembra, pod pokroviteljstvom njihovih kraljevskih visočanstava, prestolonaslednika Aleksandra i princeze Katarine, svečanim ot-varanjem jedinstvene izložbe MASTERS OF EXCELLENCE, gde će se predstaviti majst-ori elegancije, ovog puta iz Velike Britanije. Selekcija vrhunskih, rukom rađenih odela ču-vene kuće elegancije EDWARD SEXTON iz Londona, koji oblače svetske zvezde od Mick Jaggera, Elton Johna do Naomi Campbell i Annie Lennox; legendarni kreatori ručno radjenih košulja TURNBULL & ASSER - ( kod kojih je sam Winston Churchill bio stalni klijent, a koji generacijama oblače svetsku elitu); majstori ekskluzivne rukom rađene obuće GAZIANO & GIRLING, cenjeni na svim merdijanima, čijim je kvalitetom oduševljen i prestolonaslednik Princ Charles.

Automobilska zvezda veceri će svakako biti 100% električni Jaguar I-PACE, evropski i svetski automobil godine, koji će blistati ispred Belog Dvora, kao još jedan legendarni bri-tanski brend!

Pored etabliranih svetskih brendova tu su i vrhunski majstori nove generacije kao što su milanski brend VIOLA MILANO sa kolekcijom ekskluzivnih kravata, kao i srpski dizajner ručnih satova, Jovan Jelić, koji stvara pod brendom HOH, Evica Gloves - ručno rađene rukavice Evice Milovanov Penezić i Zoran Smiljanić, dizajner senzacionalnih ženskih šešira pod brendom Blackbirdfield. Kako dolikuje britanskoj ediciji, gosti će uživati uz HEN-DRICK’s gin&tonic, ali i u srpskim delicijama iz Destilerije Zarić i Conte de Vallonne.

Zvezda ovogodišnje SALON OF EXCELLENCE,  konferencije i izložbe posvećene luksuzu,  koja će se održati 7 septembra u salonu Belgrade Waterfront-a u Karađorđevoj ulici sa početkom od 15h,  je i:

GAZIANO & GIRLING - vrhunska rukom rađena obuća

Gaziano & Girling je jedinstvena kompanija koja se bavi proizvodnjom obuće. Tony Gaziano i Dean Girling osnovali su je 2006. godine i kompanija postaje najinovativniji i najsvestraniji proizvođač obuće u Engleskoj, koji kombinuje zanatske i proizvodne veštine i tako stiže u sam vrh po proizvodnji obuće po narudžbini, kao i ručno izrađene obuće. Toni i Din radili su za razne proizvođače, dizajnere i proizvođače po narudžbini pre nego što su zajedno pokrenuli Gaziano & Girling. Njihov cilj je bio da donesu novi izgled i standard kvaliteta u ponekad uspavanoj industriji, sa modernim dizajnom obuće po narudžbini i boljim ručnim radom svojih cipela. Rezultat je prekrasno izrađena obuća koja odgovara kako mladim, tako i starijim muškarcima, tradicionalnim i modernim.

Tradicionalni engleski modeli poboljšani su notama kontinentalnog stila - u vidu kalupa za cipele, prefinjenog đona i modernog dizajna - koji zajedno izdižu funkcionalnu cipelu do nivoa umetničkog dela. Bilo je nekoliko važnih faza u evoluciji Gaziano & Girling kompanije. Možda je najznačajnija faza bila osnivanje sopstvene proizvodnje 2009. godine, što je omogućilo Toniju i Dinu da ispune svoj san o nezavisnom proizvodnom centru. Pošto su oni pre svega zanatlije, to je bilo ključno za identitet kompanije. Kada je radionica proširena 2013. godine, to je takođe bio značajan trenutak za region, jer je to bila prva nova fabrika u Nortemptonširu tokom više od jednog veka. Krajnja i najskorija faza u razvoju kompanije bilo je otvaranje vodeće prodavnice u  Savil rou ulici.

Tokom svog postojanja, Gaziano & Girling imaju korist od svojih strastvenih pratilaca na mrežama i kupci su često voljni da naručuju preko interneta. Međutim, ne postoji ništa bolje od  vodeće prodavnice na najboljem mestu kao što je Savil rou ulica. Može biti iznenađujuće što pre kompanije Gaziano & Girling nije bilo engleskih proizvođača obuće u toj ulici, tako da su oni ponosni što su prvi na takvom mestu, među najboljim krojačima na svetu.

Luxury Experience