CHIVAS 24 sata Elegancije 2018 by AUDI, predstavlja UGLYS

Beograd će imati priliku da po 8. put bude domaćin prestižne manifestacije „CHIVAS 24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence” uz podršku BELGRADE WATERFRONT i AUDI.

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 7. do 9. septembra, u partnerstvu sa  Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Okupljanje počinje na Belom Dvoru, u petak, 7. septembra, pod pokroviteljstvom njihovih kraljevskih visočanstava, Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine, svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe MASTERS OF EXCELLENCE. Uvodni govor će održati jedan od najcenjenijih svetskih autora iz oblasti elegancije i mode, BERNHARD ROETZEL, pisac poznate knjige GENTLEMAN. Uz podršku G.H. MUMM šampanjca, na izložbi će se predstaviti majstori vrhunskih, rukom rađenih odela čuvene kuće elegancije SARTORIA PANICO iz Napulja, majstori ekskluzivne obuće DUCAL iz Firence sa uskoro jednim vekom tradicije, famozni proizvođač skupocenih tkanina DRAGO iz Italije, svetski poznata kuća rukom šivenih košulja MAROL1959 iz Bolonje.

Pored etabliranih svetskih brendova tu su i vrhunski majstori nove genaracije kao što su napuljski brend UGLYS sa kolekcijom kožnih, rukom rađenih vikend torbi po meri i ukusu klijenta, prestižne naočare The Bespoke Dudes eyewear, kao i egzotična selekcije parfema Abadi. U prisustvu CHIVAS internacionalnog brend ambasadora, KEN LINDSAY-a, biće održana i ekskluzivna VIP degustacija CHIVAS REGAL EXTRA viskija u kraljevskoj biblioteci. Ekskluzivno, gosti ce imati priliku da prisustvuju premijeri  najnovijeg modela AUDI Q8. Specijalni gost 24 sata Elegancije biće ruska Princeza Olga Andrejevna Romanov, naslednica Carske porodice Romanov i predsednik Romanov Family Association.

Zvezda ovogodišnje SALON OF EXCELLENCE,  konferencije i izložbe posvećene luksuzu,  koja će se održati 8 septembra u salonu Belgrade Waterfront-a u Karadjordjevoj ulici sa početkom od 15h,  je i:

UGLYS - rukom radjene torbe po vašoj želji

UGLIS torbe su živahna kombinacija svestranosti i sofisticiranosti. Siluete su klasične i dinamične, pružaju nešto za svakoga i predstavljaju vrhunsku interpretaciju stila.

Ručno radjene u italiji, dizajnirane od strane samog kupca. Oni ne rade kolekcije, niti imaju zalihe torbi. Svaka UGLYS torba je jedinstvena, potpuno personalizovana i vanvremenska: lako možete definisati oblik, boju i završnu obradu torbe, kako biste dobili proizvod koji će u potpunosti predstavljati vaš stil.

Kvalitet  torbi, rađenih rukom, je neosporan i mogu stati rame uz rame sa  najvećim evropskim modnim kućama. Koža koja se koristi za ove torbe proizvodi se u Santa Croce sull'Arno blizu Firence, regije poznate širom sveta za bojenje superiorne kože.

Nakon toga se šalju u Napulj, gde se fine kožne torbe vekovima ručno izrađuje i gde je besprekorna  elegancija krojenja, deo kulture.

Vanvremenska kolekcija kožnih torbi nudi klasične linije i funkcionalni luksuz koji privlači i muškarce i žene. Sve  je prilagođeno vama, ručno proizvedeno u skladu sa vašim dizajnom i besprekorno izradjeno od  najfinijih materijala.
Ovaj proces ručne izrade vaše torbe odražava vašu ličnu estetiku, umesto nasumičnih sezonskih trendova ili modnih krikova blogera i stilista.

Smatramo da ovako originalan pristup izrade po meri  zaslužuje i jednako originalno ime, tako smo došli do onog koji pretvara uobičajene konvencije naopačke: UGLYS. Ovim revolucionarnim brendom i konceptom uspostavljamo novu eru  koja omogućava pojedincu da definiše ono što je njemu lepo.

Italijanska umetnost je sinonim za kvalitet, tradicije i  lepote. Zato su naše zanatlije pažljivo birane, a  uključili smo samo one čije porodice žive i dišu ovaj zanat generacijama.

 Više informacija na www.24hoursofelegance.com  i www.uglyshandmade.com

Luxury Experience